Alina Boz ile Umut Evirgen'in nikah tarihi netleşti!

Yaz aylarında aşk yaşamaya başladıkları ortaya çıkan oyuncu Alina Boz ile işletmeci Umut Evirgen'in evleneceği ifade edilmişti. Sade bir nikah istedikleri söylenen çiftin 2 Aralık'ta nikah masasına oturacağı açıklandı.

ozan
07 Kasım 2023 - 16:55
Magazin

Güzel oyuncu Alina Boz ile işletmeci sevgilisi Umut Evirgen'in evlenecekleri tarih netleşti. Daha önce pek çok ünlü güzelle ilişki yaşayan Evirgen'in gerçek aşkı Alina Boz'da bulduğu söyleniyordu. Çiftin evlenecekleri iddiası kısa sürede doğrulanırken bu kez çiftin Kasım ayının sonunda evleneceği söylenmişti.

Gazete Magazin'de yer alan habere göre, Paris'te aldığı evlenme teklifine 'Evet' cevabı veren Alina Boz ile Umut Evirgen, 2 Aralık'ta evlenecek. Evirgen, nikahı da sevgilisinin isteğine göre yapacak ve sade bir nikah düşünüldüğü söyleniyor. Ayrıca çiftin 7 Kasım tarihinde gelinlik provasında olduğu da iddialar arasında.

23-11/07/alinaa.png

Evde ve aile arasında bir tören yapacağı belirtilen çiftin, evlenme teklifi sırasında olduğu gibi balayında da yurt dışına gitmek istediği söyleniyor.

Umut Evirgen'in geçtiğimiz gün eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın fotoğrafını beğenip 1 saat sonra beğenilerini silmesi kafaları karıştırmış ve çiftin ayrıldığı dedikoduları magazin gündemini karıştırmaya başlamıştı. Ancak çiftten gelen evlilik tarihi haberi bu haberleri yalanlamış oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin