Ceren Özdemir'in ölümüne ünlülerden tepki yağdı!

Öldürülen genç kadın için ünlüler ayağa kalktı.

Merve Mutlu
05 Aralık 2019 - 12:38
Magazin

Ceren Özdemir 20 yaşında gencecik bir kadındı. Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi olan genç kadın evinin girişinde kalbine aldığı bıçak darbesi ile hayatını kaybetti. Ceren Türkiye'de, her gün kendi hayatları hakkında karar almak istemeleri, evlenmeleri, boşanmaları, giyimleri, bulundukları yer ve saat gibi bahanelerle katledilen kadınlardan yalnızca biri...

 19-12/05/ceren-ozdeimr.png

Her ay onlarca kadın hayatını erkek şiddeti nedeniyle kaybediyor. O kadınlardan yalnızca biri olan Ceren Özdemir için sosyal medya hareketi başlarken, ünlüler de sessiz kalmadılar. 

19-12/05/emre-aydin.png

Emre Aydın : "Alışmayacağız."

19-12/05/ibrahim.png

İbrahim Büyükak: "Susmayacağız, alışmayacağız! Artık yeter!"

19-12/05/hadise.png

Hadise Açıkgöz: "Ne desek anlamsız ve boş. Hiçbir şey değişmiyor ve bu benim canımı çok yakıyor."

19-12/05/metin.png

Metin Şentürk: "Gündemde kadın ismi görünce tıklamaya korkar oldum. Ama dedim ki bu kez bir yavrumuz bir şey başarmıştır, hayata dair bir planını gerçekleştirmiştir diye kendimi avuttum. Yok olmadı yine kaybettik. Nurlar içinde yat güzel kızım..."

19-12/05/haluk.png

Haluk Levent: "Bir davanın sonucuna sevineceğimiz bir gün aynı olaydan başka bir can için ağlıyoruz. Yahu 1 gün ya bir gün sadece bir gün huzurlu geçirelim günü.1 gün ara verin be iblisler!"

19-12/05/nurgul.png

Nurgül Yeşilçay: "Şule Özge için; Ceren Gülenay için tweet atıyor! Ardından katlediliyor! Ve döngü böyle devam ediyor, devran böyle dönüyor! Gencecik kızlarımız, koca koca kadınlarımız ölümü bekliyor sadece bugün de ölmediği için şükrederek!"

19-12/05/berna.png

Berna Laçin: "Cinayetinin arkasında başka şeyler olduğuna inanıyorum! Bu kadar güzel bir kız üstelik balerin ve bir katil niyeyse çarşı iznine salınıyor ve gidip bu bahar dalı gibi kızı tesadüfen öldürüyor. Ya başka karanlık düşüncelerin kurbanı olduysa? Çok derin araştırılmalı..."

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin