Hekimoğlu dizisi ne zaman başlayacak? Hangi gün?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Hekimoğlu ne zaman başlıyor?

Merve Mutlu
05 Aralık 2019 - 11:16
Yeni Bölüm

Başrolünde Doktor Ateş Hekimoğlu karakteri ile Timuçin Esen'in rol alacağı, Dr. House uyarlaması olan Hekimoğlu dizisinin ilk bölümü için geri sayım başladı. 

19-11/26/hekimoglu.jpg

Kadrosunda: Ebru Özkan, Damla Colbal, Aytaç Şaşmaz, Okan Yalabık ve Kaan Yıldırım gibi başarılı isimleri de bir araya getiren uyarlama dizi, huysuz ve takıntılı olan çok zeki ve başarılı bir doktorun ilgi çekici vakalarla olan mücadelesini gözler önüne serecek..

Hekimoğlu dizisi ne zaman başlıyor?

19-11/26/hekimoglu-dizisi.jpg

Merak uyandıran yeni dram ve medikal karışımı dizi Hekimoğlu ne zaman başlayacak sorusu izleyicilerin kafasını karıştırıyor. Ekranlara yeni bir soluk kazandıracak olan dizinin başlangıç tarihi ve hangi gün yayınlanacağı belli oldu. Yeni dizi Hekimoğlu 17 Aralık akşamı izleyici ile buluşacak. Dizinin yayın günü olarak da Salı akşamları seçildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin