Azize dizisinin günü değişti! Yeni bölüm ne zaman?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Azize'nin yayın günü değişti.

Merve Mutlu
05 Aralık 2019 - 10:40
Yeni Bölüm

Başrollerinde: Ailesinin intikamını almak isteyen Melek'in kendini dönüştürdüğü Azize karakteri ile Hande Erçel'in ve Melek'in ailesini mahveden mafya ailesinin masum oğlu Kartal karakteri ile de Buğra Gülsoy'un yer aldığı Azize dizisi yoluna tam gaz devam ediyor.

19-12/05/azize-dizisi.jpg

Kanal D ekranlarında Süreç Film imzası ile yayınlanan dizinin kadrosunda: Mustafa Yıldıran, Mustafa Avkıran, Duygu Sarışın, Selen Öztürk, Tugay Mercan, Başak Daşman, Çetin Sarıkartal, Orhan Kılıç, Cenk Kangöz, Serkan Altıntaş, Asuman Çakır, Ufuk Şen Ceylan Bati, Zeynep Kızıltan, Efekan Can, Galip Erdal ve Taha Baran Özbek gibi birbirinden başarılı isimler de yer alıyor. 

Azize dizisinin yeni günü belli oldu!

19-12/05/azize.png

Çekimleri İstanbul'da yapılan dizi, aynı günde Kadın, Çocuk ve Elimi Bırakma dizisi ile rekabete girdiği Salı akşamları yayınlanıyordu. Yapılan bir değişiklikle de yayın günü Cumartesi akşamına alınarak; Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Kalk Gidelim ve Benim Tatlı Yalanım dizilerine rakip oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin