Benim Tatlı Yalanım'ın Aylin'i Ege Kökenli diziye veda ediyor!

Ekranların sevilen dizisinde şoke eden ayrılık yaşanıyor.

Merve Mutlu
04 Aralık 2019 - 17:38
Yeni Bölüm

Başrollerinde  Furkan Palalı (Nejat), Aslı Bekiroğlu (Suna) ve Lavinya Ünlüer’in (Kayra) yer aldığı, O3 Medya imzalı Star TV dizisi Benim Tatlı Yalanım'ın kadrosunda istenmeyen bir ayrılık yaşanıyor. 

19-12/04/benim-tatli-yalanim.png

Geçtiğimiz haftalarda kadroya Nejat'ın eşi ve Kayra'nın annesi olan Aylin karakteri ile Ege Kökenli katılmıştı. Başta çocuğunu da eşini de istemeyen ve terk edip giden Aylin'in sonradan Suna'yı kıskanarak ailesini yeniden istediğini izleyen seyirci Aylin'i sevmedi. Planlar yapmaya başlayan Aylin, Suna ve Nejat'ın aşkına yenik düştü. 

Ege Kökenli Benim Tatlı Yalanım'dan ayrılıyor!

19-12/04/ege-kokenli.jpg

tv100'ün haberine göre dizide Aylin karakterine hayat veren Ege Kökenli, senaryo gereği Aylin'in gitmesi ile diziden ayrılıyor. Bu durumda Nejat, Suna ve Kayra'nın bir araya gelmesi için bir engel daha ortadan kalkıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin