Cesur ve Güzel 11. bölümde vasiyetname krizi

Bu akşam yayınlanan 11. bölümde Cesur ve Sühan yıldırım hızıyla evlendi. tüm dengeleri değiştiren evlilik hangi olaylara gebe olacak? Cesur ve Güzel 11. bölümü hakkında detaylı bilgi haberimizde!

Sibel Karagöl
27 Ocak 2017 - 00:00
Yeni Bölüm

Cesur ve Güzel'in bu akşam yayınlanan 11. bölümde nefesler tutuldu! Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi gerilim dolu sahneleriyle izleyiciyi ekran başına kilitledi

İstenmeyen Evlilik 

Bülent, Cahide, Tahsin ve Banu'nun engellerine rağmen Cesur ve Sühan evlendi. Nikah şahitliğini Korhan'ın yaptığı bu istenmeyen evlilikle tüm dengeler değişti. Sühan formalite evliliği yaptığını her fırsatta vurgulasa da Cesur'la aralarında duygusal dakikalar yaşanmasına engel olamadı. 

Vasiyetname Krizi

Tüm sırların açığa çıktığı Cesur ve Güzel'in yayınlanan son bölümünde herkes nefeslerini tutmuştu. Cahide hariç neredeyse herkesin bildiği vasiyetnameyi öğrendiğinde tüm planlarının suya düştüğünü fark etti. Tahsin Bey, Sühan ve Korhan'ın annesi Nurhan Hanım'ın çiftliğinı ve mal varlığını evlendiğinde üstüne geçirmişti. Daha sonra bu mal varlığını Nurhan Hanım'a geri vermek istemiş ama Tahsin'den nefret eden Nurhan bunu kabul etmemiş. Vasiyetnamesinde Korhan evlendiğinde tüm zeytinlikleri, Sühan evlendiğinde çiftliği alacaktır. Çiftliğin değerinin zeytinliklerden çok daha fazla değerli olduğunu öğrenen Cahide çıldırdı. 

Korludağ Parçalanıyor

Tahsin Korludap kızının düşmanıyla evlenmesini ve oğlunun karşı tarafta durmasını hazmedemez. Bunca zaman küçük krallığında mutlu yaşayan Tahsin, Cesur'un soktuğu çomaklarla rahatsız olmaktan çok daha fazlasını yaşamaktadır. Geçmişte işlediği suçların açığa çıkmaması için düşmanı ve aynı zamanda damadı olan  Cesur'a karşı hain planlarını sürdürmeye niyetlidir.

2 Şubat Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında saat 20:00'da yayınlanacak olan Cesur ve Güzel 12. bölümünde bu istenmeyen formalite evliliği ışığında gelişen olayları takip edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin