Cesur ve Güzel 13. bölüm fragmanında heyecan ve romantizm dorukta!

Yarın akşam yayınlanacak Cesur ve Güzel'in heyecanla beklenen 13. bölüm için fragmanları yayınlandı. Detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
08 Şubat 2017 - 19:38
Yeni Bölüm

Cesur ve Güzel'in yarın akşam yayınlanacak 13. bölümü heyecanla bekleniyor. Ekranların ilgiyle takip edilen ve sevilen dizisi Cesur ve Güzel 13. bölüm fragmanları yayınlandı. Cesur ve Sühan'ın "eğer beni gerçekten sevseydin" tartışması ekranlara damfa gibi vurdu.

Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde şoke eden gelişmeler yaşanacak. Cesur ve Güzel 13. bölüm fragmanında Sühan, Cesur'dan aşkı için intikam arzusundan vazgeçmesini isterken, Cesur Sühan'dan aşık olduğu adamı desteklemesini istiyor. Çiçeği burnunda çift Cesur ve Sühan, geçmişleri, kimlikleri, intikam arzuları yüzünden aşklarını yaşayamıyor. 

Cesur ve Güzel 13. Bölüm Fragman

Kendisine bir oyun kurulduğuna inanan Korhan, Hülya'nın izini bulur ve peşine düşer. Hülya'yı takip eden Korhan, Hülya ile Cahide'nin buluştuğunu görür. Cesur ve Güzel 13. bölüm fragmanında Korhan, Hülya'ya hesap sorarken, feleğin çemberinden geçmiş Hülya hayatının blöfünü yapıyor.

Sevgililer günüyle aynı gün olan Sühan'ın doğum günü için Cesur, Sühan’a romantik bir sürpriz hazırlar. Güzel bir akşam yemeğinde Cesur kalbinden geçenleri Sühan'ın gözlerinin içine bakarak, kendini ve aşkını anlatmaya çalışır.

Cesur ve Güzel'in heyecanın ve romantizmin dorukta olacağı 13. bölümü, yarın akşam  saat 20:00'da Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin