Cesur ve Güzel 14. bölüm fragmanında Tahsin tutuklandı

Nefes kesen bölümleriyle izleyicilerin ilgisi kazanan Cesur ve Güzel dizisinin 14. bölüm fragmanları yayınlandı.

Sibel Karagöl
15 Şubat 2017 - 18:47
Yeni Bölüm

Nefes kesen bölümleriyle izleyicilerin ilgisi kazanan Cesur ve Güzel dizisinin 14. bölüm fragmanları yayınlandı.

Cesur ve Güzel geçtiğimiz hafta yayınlanan 13. bölümünde Cesur, sevgililer gününde Sühan'a yaptığı sürprizle mükemmel zaman geçiriyorlardı. Onları uzun bir aradan sonra bir araya getiren bu romantik akşam, meydana gelen beklenmedik kaza nedeniyle yarıda kaldı. Cesur'un adamı Rıfat bir kaza geçirdiği haberi tüm Korludağ'a yayıldı.

17-02/15/ces.jpg

Cesur ve Güzel fragmanında Sühan hapishaneden Cesur'a mektup yazan ve bir anda firar eden kişinin Adalet'in abisi olduğunu bilmemektedir. Buna rağmen bu iş babasının parmağı olduğunundan şüphelenir. Cesur ve Güzel dizisinde yarın yayınlanacak 14. bölümüne ise önemli bir karakter dahil oluyor. Tahsin Korludağ'ın krallığını umursamayan savcı, gerçeği ortaya çıkarmak için elinden geleni yapacaktır. 

Cesur ve Güzel 14. Bölüm Fragmanı

Cesur ve Güzel 2. fragmanında ise Sühan'ın doğum günü tüm Alemdaroğlu çiftliğinde mutlulukla kutlanır. Bu sırada biricik kızının, en büyük düşmanıyla evli olmasını sindiremeyen Korludağ nefretini, Sühan'ın fotoğrafına kusar. 

Cesur'un bulduğu ip uçlarını birleştirmesinden dolayı endişe duyan Adalet, hem abisinin ani firarından sonra vicdan azabı çekiyor hem de yakalanma korkusu duyuyor. Bu sırada etkileyici sahnelere ev sahipliği yapan Cesur ve Güzel 14. bölüm fragmanının sonunda Tahsin Korludağ hakkında tutuklama kararı herkesi çok şaşırttı.

Cesur ve Güzel 14. Bölüm 2. Fragmanı

Cesur ve Güzel yeni 14. bölümü ile 16 Şubat perşembe akşamı Star TV ekranlarında olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin