Cesur ve Güzel 15. bölüm fragmanında Korludağ savaşı

Alemdaroğlu ve Korludağ arasında geçen çetin savaşı konu alan Cesur ve Güzel dizisinin Cesur ve Güzel 15. bölüm fragmanları yayınlandı.

Sibel Karagöl
22 Şubat 2017 - 19:00
Yeni Bölüm

Alemdaroğlu ve Korludağ arasında geçen çetin savaşı konu alan Cesur ve Güzel dizisinin  Cesur ve Güzel 15. bölüm fragmanları yayınlandı.

17-02/22/ces99.jpg

Her bölüm ayrı bir heyecan ev sahipliği yapan Cesur ve Güzel'in 15. bölüm fragmanında yeni Savcı tarafından tutuklanan Tahsin Bey nezaretten çıkmıştır. Korludağ halkı selamlayan Tahsin Bey, Cesur ile her zamanki atışmalarını yapar. Bu sırada Sühan, Cesur'un babasının yıllar önce yazdığı mektubu okur, Cesur'a babasının mezarını açtırmasını tavsiye eder.

Cesur ve Güzel 15. Bölüm Fragmanı

Korludağ savaşında yeni oyuncular

Adalet'in abisi Rıza hapisten kaçar. Rıza'nın  kendisinden çalınan yılların hesabını sormak için beklediği şans eline geçmiş olur. Korludağ'ın baş düşmanı olan Rıza, Cesur'un yanında yer almak için hamlelerine başlar.

Korludağ'ın yeni savcısının, Korludağ'a gelişinin tesadüf olmadığının öğrenilmesi ekranlara bomba gibi düştü. Savcı uzun süredir yozlaşan Korludağ'a yeni bir umut olabilecek mi?

Cesur'un Korludağ intikamında atak yaptığı Cesur ve Güzel 15. bölümüyle yarın akşam saat 20.00 de Star Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin