Cesur ve Güzel kadrosunda Yiğit Özşener

Heyecan dolu bölümleriyle izleyicileri ekranlara kilitleyen Cesur ve Güzel dizisi oyuncu kadrosuna ünlü oyuncu Yiğit Özşener dahil oldu.

Sibel Karagöl
19 Şubat 2017 - 19:10
Gündem

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı Cesur ve Güzel dizisinin oyuncu kadrosuna sürpriz bir oyuncu dahil oldu. Dizinin yayınlanan bölümlerinde Rıza'nın yüzünü görmeden hikayesine tanık olan izleyiciler, gizemli karakterin kimliğini oldukça merak etmişti. İşte o isim belli oldu!

 17-02/19/y.jpgPerşembe akşamları ekrana gelen Cesur ve Güzel dizisi geniş ve deneyimli oyuncu kadrosuna, son olarak “İntikam” dizisiyle hatırladığımız Yiğit Özşener dahil oldu. Ay Yapım imzalı dizide, yakışıklı oyuncu Adalet hanımın abisi Rıza karakterine hayat verecek.

17-02/19/ada.jpg

30 senedir hapishanede yatan ve hapishaneden nakli sırasında firar eden Rıza karakteriyle Yiğit Özşener, 23 Şubat Perşembe günü yayınlanacak Cesur ve Güzel 15. bölümünde izleyicileri karşısına çıkacak.

Dizinin yayınlanacak heyecan dolu 15. bölümünde Cesur'un babasının ölümü hakkında kilit bilgilere sahip Rıza, Tahsin ve Adalet'in korkulu rüyası olacak. Cesur ve Tahsin'in savaşında dengeleri değiştireceğini düşündüğümüz Rıza'nın ortaya çıkmasıyla, Cesur ve Güzel'in yeni bölümünü merakla bekliyoruz.

Cesur ve Güzel 15. Bölüm Fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin