Cesur ve Güzel mi? Aşk-ı Memnu mu?

Star Tv’ nin tutku dolu dizisi Cesur ve Güzel’in bu hafta yayınlanan bölümünde, Sühan ve Cesur’un Tangosu sosyal medyayı kasıp kavururken, akıllara Kıvanç Tatlıtığ'un eski tango sahnesi geldi.

Sibel Karagöl
26 Mart 2017 - 21:29
Gündem

Star Tv’ nin tutku dolu dizisi Cesur ve Güzel’in bu hafta yayınlanan bölümünde, Sühan ve Cesur’un Tangosu sosyal medyayı kasıp kavurdu!

Star Tv’nin sevilen dizisi Cesur ve Güzel’in bu hafta yayınlanan bölümünde, boşanma şartlarını konuşmak için çıktıkları yemekte, Cesur ve Sühan’ın tangosu resmen diziye damga vurdu.

Sosyal medyada uzun süre popülerliğini koruyan Cesur ve Güzel’in romantik tango sahnesi, akıllara bir zamanların unutulmaz dizisi Kıvanç Tatlıtuğ’un Beren Saat’le rol aldığı Aşk-ı Memnu’dan Bihter ve Behlül’ün tango sahnesini getirdi.

17-03/26/bihterbehlul-1490551273.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin