Cesur Yürek 18. bölüm fragmanında Ömer'in zor kararı

Show TV’nin Perşembe akşamları ilgiyle takip edilen dizisi Cesur Yürek 18. bölüm fragmanı yayınlandı.

Sibel Karagöl
23 Şubat 2017 - 20:13
Yeni Bölüm

Show TV’nin Perşembe akşamları ilgiyle takip edilen dizisi Cesur Yürek 18. bölüm fragmanı yayınlandı.

Onur Tuna, Hüseyin Avni Danyal, Ruveyda Öksüz'ün başrollerini paylaştığı Cesur Yürek dizisi, geçen hafta yayınlanan 17. bölümüne Ömer'in Kirve'yi kovamala sahneleri damga vurdu. Cesur Yürek 18. yeni bölüm fragmanında ise Ömer zor bir kararın eşiğinde!

17-02/23/cesuryurek2.jpg

Show TV’nin iddialı dizisi Cesur Yürek 18. bölüm fragmanda, Kirve’nin zeki planı fark eden Tatar Ahmet ve Ömer büyük şok yaşarlar. Her geçen gün güçlenen Kirve, kendi konseyini kurmak için girişimlere başlar. Kirve'nin yanına aldığı karanlık güçlere karşısında,Ömer ve Tatar'ı  zorlu savaşında bekliyor.

Öte yandan Ömer, Atilla Binbaşı’nın peşinden gider, ve öğrendiği gerçekler karşısında çok şaşırır. Ömer Kirve'nin peişnden gitmeye karar verecek mi?  Kirve ve Tatar'ın savaşında Ömer hangi tarafı tercih edecek?

Her bölüm ayrı bir heyecana ev sahipliği yapan Cesur Yürek nefes kesici 18. bölümüyle bu akşam ekranlarda yerini alacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin