Cesur Yürek ilk bölümü Ekim ayında ekranlarda

Show TV'nin izleyicisine bol aksiyon ve aşk vadeden yeni dizisi "Cesur Yürek" Ekim'de Show TV'de başlıyor.

resim yok
23 Eylül 2016 - 14:26
İptal - Onay

Yapımcılığını Fark Film'in üstlendiği dizinin başrollerini; aksiyon dizilerinin yeni starı Onur Tuna, usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal ve güzelliği kadar oyunculuğuyla da ses getiren Ruveyda Öksüz yer alıyor.

Bölgesel sorunları ve uluslararası siyaset ve stratejileri de konu edinen "Cesur Yürek"in yönetmenliğini Kudret Sabancı yaparken, senaryosunu Cüneyt Aysan ve Ozan Aksungur kaleme alıyor.

 

Cesur Yürek Oyuncuları

ONUR TUNA

16-09/23/cesur-yurek-12.JPG

Dizide Cesur Yürek'i canlandıracak oyuncu Onur Tuna. Hayat devam ediyor dizisinin başarılı oyuncularından Onur Tuna'nın adı son zamanlarda dizi arkadaşı olan Yasemin Allen ile anılmaktadır. Onur Tuna 16 Temmuz 1988 yılında Çanakkale doğumludur. Mankenlik, şarkıcılık son olarakta oyunculukla adını duyurmaya başlamıştır. Aynı zamanda 9 Eylül Üniversitesinde eğtimini sürdürüyor. Ege Üniversitesi Sanat Müziği konservatuarında ses eğtimide almış beste yeteneğini geliştirmiştir. 2 bilinen şarkısı vardır. Acın Verdi ve Tıpkı Sen adlı parçaları meşhurdur.Ortaokul yıllarından beri lisanslı voleybol ve basketbol oynamıştır. İzmirde 4 yıl profosyonel mankenlik yapmıştır. Şuanda İzmir Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi alıyor ve Senaryo ve Genel Yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı Hayat Devam Ediyor adlı dizide evin büyük oğlu Siraç adlı karakteri canlandırdı. En son TRT 1'de yayınlanan Filinta dizisinde Filinta Mustafa karakterini oynamıştı.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

 

HÜSEYİN AVNİ DANYAL

16-09/23/huseyin-avni-danyal-cesur-yurek.JPG

1985 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro-Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. Bir süre Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev aldı. 1988-94 yılları arasında Bursa Devlet Tiyatrosu'nda görev aldı. 2001 yılında Sanat Kurumu En İyi Erkek Oyuncu Ödülünü aldı. 2009 yılının başında vizyona girecek olan Güz Sancısı filminde Kenan karakterini canlandırmıştır. En son Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde Kemal karakterini ve Acı Aşk dizisinde Ferman karakterini canlandırmıştır.

 

RUVEYDA ÖKSÜZ

16-09/23/ruveyda-oksuz-cesur-yurek.jpg

Miss Turkey 2013 birincisidir. İstanbul’da yaşıyor ve astronomi okuyor. Günlük hayatında okuluyla ilgileniyor. Güzelliği için extradan birşey kullanmıyor. Sigara ve alkol alışkanlıkları bulunmuyor. En son Sen Benimsin adlı dizide rol almıştır.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin