Channel Zero 3. sezon Butcher's Block'tan ilk teaser ve karakter tanıtımları geldi!

Ekranların korku antolojisi Channel Zero'nun 3. sezonunun ismi belli olurken, yeni sezondan ilk görüntüler de yayınlandı.

Volkan Küçükel
26 Ekim 2017 - 12:37
Gündem

Syfy'ın korku antolojisi Channel Zero'nun "No-End House" isimli 2. sezonu dün akşam sezon finalini gerçekleştirmişken daha önceden onaylanan 3. sezon "Channel Zero: Butcher's Block"tan ilk görüntüler ve karakter tanıtımları ortaya çıktı.

Syfy ve Universal Cable Productions yapımcılığında hazırlanan dizinin yeni sezonundan 20 saniyelik ürkütücü görüntüler içeren kısa bir teaser paylaşılırken yeni hikayenin karakterlerini tanıtıcı kısa bilgiler de paylaşıldı.

CHANNEL ZERO 3. SEZON KÜNYESİ

Dizinin yaratıcısı Nick Antosca 3. sezonda yazar, showrunner ve yürütücü yapımcı olarak dümenin başında olmaya devam ederken, UCP'den Max Landis yürütücü yapımcı ve sektörde ismini yeni yeni duyurmaya başlayan Arkasha Stevenson ise yönetmen olarak yeni sezonun künyesinde yer alacak diğer isimler.

17-10/26/butchers-block.png

"CHANNEL ZERO: BUTCHER'S BLOCK" KONUSU

Channel Zero: Butcher's Block'un hikayesi ve karakterleriyle ilgili detaylara bakacak olursak:

Kerry Hammond'ın "Search and Rescue Woods" isimli Creepypasta hikayesinden esinlenen yeni sezon; Alice (Olivia Luccardi; It Follows) isminde genç bir kadını merkezine alıyor.

Şehre yeni taşınan Alice şehrin en kötü mahallerindeki gizemli merdivenlerle bağlantılı olduğu söylenen bazı kayıp vakaları hakkında kafa karıştırıcı dedikoduları öğrenir.

Kız kardeşi Zoe ve emekli bir gazeteci olan Louise'nin yardımlarıyla, bir şeylerin şehrin sakinlerini rahat bırakmadığını ve onları avladığını keşfedip olayın derinliklerine inmeye başlar.

17-10/26/channel-zero-3-sezon.jpg

CHANNEL ZERO 3. SEZON KARAKTERLERİ

Hikayenin diğer karakterlerine bakacak olursak;

Holland Roden (Teen Wolf), Alice'in ablası ve seneler boyunca zihinsel rahatsızlığı ile mücadele etmesinin yorgunluğunu taşıyan zeki ve dayanıklı Zoe Woods karakterine hayat verecek. Zoe, genç kız kardeşinin kendisiyle ilgilenmesi gerektiği gerçeğinden nefret etmekte ve eski haline geri dönebilmek için her şeyini verecek bir ruh halindedir.

*  Rutger Hauer (Blade Runner), her geçen gün toplumdan daha da uzaklaşan ve kızlarının öldürülmesinin ardından ortadan kaybolan 1950'lerin kesim ve et işleme büyük patronu Joseph Peach karakterini canlandıracak.

*  Brandon Scott (Wreck-It Ralph), polis şefi olan babasının gölgesinde yaşayan genç ancak hayatından bıkmış durumdaki polis memuru Luke Vanczyk karakterine hayat verecek. Luke'un yaşamaktan bıkmış usanmış görüntüsünün arkasında adalete olan şiddetli bağlılığı ve sorunlu topluluğuna karşı derin bir sevgi yatmaktadır.

*  Krisha Fairchild (Krisha), tüm yaşamını Garrett, Michigan'da geçiren emekli bir gazeteci Louise Lispector karakteriyle karşımızda olacak. Artık tahnitçilikle uğraşan Louise şehirdeki kayıp olayları üzerine bir de kitap projesi üzerinde çalışmaktadır. Alice ve Zoe ile yolları kesişecek olan Louise kendisini tehlike içinde bulacaktır.

CHANNEL ZERO 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Channel Zero: Butcher's Block, 2018'in ilk aylarında Syfy ekranlarında olacak.

"Channel Zero: Butcher's Block" teaser:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin