Chicago Med 3. sezon ne zaman başlıyor?

NBC dizisi Chicago Med'in 3. sezon başlangıç tarihi duyuruldu.

Volkan Küçükel
10 Ekim 2017 - 21:00
Gündem

Dick Wolf ve Matt Olmstead ikilisinin yaratıcısı olduğu, Wolf'un Chicago uzantılı üçüncü dizisi olan "Chicago Med"in uzun süredir duyurulması beklenen yeni sezon başlangıç tarihi sonunda açığa çıktı.

CHICAGO MED'İN 3. SEZON BAŞLANGIÇ TARHİ DUYURULDU

Chicago Med'in 3. sezonu 21 Kasım Salı akşamı NBC ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek. Dizinin ilk sezonu 17 Kasım 2015, ikinci sezonu ise 22 Eylül 2016 tarihinde başlamıştı.

Geçtiğimiz sezon Perşembe günleri ekranlara gelen dizi; Law & Order True Crime: The Menendez Murders'ın sezonunu tamamlamasının ardından oluşan boşluğu dolduracak.

Chicago Med artık Salı günleri yayınlanırken; Chicago P.D. Çarşamba ve Chicago Fire ise Perşembe akşamları izleyicilerle buluşacak.

17-10/10/chicago-med-3-sezon-posteri.jpg

Yapım, geçtiğimiz Mayıs ayı içinde Chicago Fire ve Chicago P.D. ile birlikte yeni sezon onayını almıştı.

"CHICAGO MED" KONUSU

Chicago Med'in hikayesi Chicago'nun en yeni ve en son teknoloji ile donatılmış travma merkezindeki günlük koşuşturmacalara; burada görevli cesur doktorlar, hemşireler ve personelin hayatlarına odaklanıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Nick Gehlfuss, Torrey DeVitto, Colin Donnell, Oliver Platt, Rachel DiPillo, Brian Tee, Yaya DaCosta, Marlyne Barrett ve S. Epatha Merkerson gibi isimler rol alıyor.

17-10/10/chicago-med.jpg

3. SEZONDA SÜRPRİZ KONUK İSİMLER

3. sezonun konuk oyuncu listesinde Norma Kuhling, Roland Buck III ve Mekia Cox. yer alıyor.

Universal Television ve Wolf Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan Chicago Med'in yürütücü yapımcı kadrosunu ise Diane Frolov, Andrew Schneider, Derek Haas, Michael Waxman, Arthur Forney ve Peter Jankowski oluşturuyor.

17-10/10/chicago-med-dizisi.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin