Christina Hendricks yeni dizisini buldu: Good Girls

Mad Men'in yıldız ismi güzel aktris Christina Hendricks, Good Girls'ün başrol oyuncularından biri olarak kadroya dahil oldu.

Volkan Küçükel
11 Temmuz 2017 - 14:04
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından NBC'nin 2017-2018 sezonu için onay verdiği yeni dizilerinden "Good Girls"ün oyuncu kadrosunda önemli bir değişiklik yaşandı.

PERKINS GİTTİ, HENDRICKS GELDİ!

Uzun süren görüşmelerden sonra, Mad Men'in yıldız ismi güzel aktris Christina Hendricks dizinin başrol oyuncularından biri olarak kadroya dahil oldu.

Hendricks, dizinin pilot bölümünde oynayan Kathleen Rose Perkins'in yerine kadroya katıldı ve Retta & Mae Whitman ikilisi ile rol arkadaşı oldu. Hendricks'in katılımı sonrasında önümüzdeki sonbahar döneminde pilot bölüm yeniden çekilecek.

Jenna Bans'ın (The Family, Desperate Housewives) senaryosunu kaleme aldığı Good Girls; Thelma & Louise ve Breaking Bad dizilerinin tarzından esintiler taşıyan ve komedi ile dramayı iç içe geçiren bir dizi olarak nitelendiriliyor.

17-07/11/christina-hendricks-dizileri.jpg

"GOOD GIRLS" KONUSU

Dizinin hikayesi; banliyöde yaşayan üç eş ve annenin (Hendricks, Retta, Whitman) mali problemler içine girip ay sonunu zor getirir duruma düşmeleri nedeniyle tüm riskleri göze alıp oyuncak bir tabanca ile yerel bir süpermarketi soymalarıyla gelişen olaylara odaklanıyor.

Ancak içlerinden birinin süpermarketin yöneticisince fark edilmeye başlanması ve soygun sonunda elde edilen ganimetin beklentilerin çok üzerinde olması sonrasında üç iyi arkadaşın, bu işten paçayı sıyırmasının düşündüklerinden zor olacağını anlamaları uzun sürmeyecektir.

Mad Men dizisindeki Joan Harris rolüyle altı kez Emmy adaylığı kazanan 42 yaşındaki Christina Hendricks yakın dönemde Comedy Central'ın Another Period ve Sundance TV'nin Hap and Leonard dizilerinde rol aldı. Ridley Scott yapımcılığındaki The Burning Woman filminin çekimlerini tamamlayan oyuncuyu yakın zamanda The Stangers 2 ve The Crooked House gibi filmlerde de izleyeceğiz.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Reno Wilson, Manny Montana, Lidya Jewett, Izzy Stannard ve Matthew Lillard gibi isimler bulunuyor.

Universal Studios yapımcılığındaki Good Girls'ün yürütücü yapımcı kadrosunda Bans ile birlikte pilot bölüm yönetmenliğini de üstlenen Dean Parisot ve Jeannine Renshaw yer alıyor.

GOOD GIRLS 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Good Girls, 2017-18 televizyon döneminin sezon ortası kısmında yayın hayatına başlayacak.

17-07/11/christina_hendricks_foto.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin