Çİ dizisi oyuncu kadrosuna Nehir Erdoğan katıldı! Nehir Erdoğan Kimdir?

Fİ dizisinin devamı olan Çİ dizisi oyuncu kadrosuna Nehir Erdoğan katıldı. Güzel oyuncunun transferi çok şaşırttı. Dizi severler merakla dizinin başlayacağı tarih 9 Kasım'ı bekliyor.

Berfu Gürle
04 Kasım 2017 - 11:00
İptal - Onay

PuhuTv ekranında seyircisiyle buluşan Fi dizisinin 2. Sezonu Çİ 9 Kasım'da başlıyor. Çİ dizisi oyuncu kadrosuna Nehir Erdoğan katıldı. Yabancı Damat dizisi ile ünlenen güzel oyuncunun gelişi, seyirci tarafından olumlu karşılandı.

Ay Yapım'ın yapımını üstelendiği dizinin başrollerinde Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Ozan Güven, Berrak Tüzünağaç'ın yanında Nehir Erdoğan'da dahil oldu. Dizi de uzun bir süre yer alacak Nehir Erdoğan, kilit bir rol ile karşımıza çıkacak.

Uzun süredir yeni bir projeden uzak kalan oyuncunun dönüşü hayranlarını sevindirdi. Dizide Roma'da yaşayan bir cafe sahibini canlandıracak.

dizisi 2. Sezon Çİ Fragmanı

Nehir Erdoğan Kimdir?

17-11/04/nehir-erdogan-kimdir.jpg

16 Haziran 1980 tarihinde İzmir'de doğmuştur. Babası Malatya'lı olan Erdoğan'ın bir abisi vardır. İstanbul Marmara Üniversitesi'nde iki bölüm bitiren oyuncu önce İktisadi ve İdari İlimler Fakültesi İşletme Bölümü’nü daha sonra Sosyal Bilimler Enstitüsü Radyo Televizyon ve Sinema bölümünü bitirdi.

TRT ekranlarında yayınlanan Telepazar programında Hıncal Uluç ve Ali Kocatepe ile kültür, sanat, spor ve müzik haberlerinin sunumunu üstlendi. Daha sonra bir devrin fenomen dizisi başrolunde Tarık Akan'ın yer aldığı ve o dönemde yer alan oyuncuların meşhur olduğu Koçum Benim dizisinde yer aldı. Estafurullah Yokuşu, Hababam Sınıfı Merhaba, Okul, Yabancı Damat, Meleğin Sırları, Taammüden Cinayet, Son ve Silsile dizi-film projelerinde yer aldı.

17-11/04/yabanci-damat.jpg

Güzel oyuncu sadece oyunculuk değil sunuculukta yaptı. Life Style Cinema ve Pop Star programlarının sunuculuğunu gerçekleştirdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin