Çiçeği burnunda çift Bodrum'dan paylaştı

Birce Akalay ve Hakan Kurtaş'ın birliktelikleri geçtiğimiz günlerde doğrulanmıştı. Çiftin Bodrum tatilinden paylaştığı kareler de beğeni topladı.

Berfin Sengil
19 Mart 2024 - 10:21
Magazin

Son olarak Bir Derdim Var isimli dizide oynayan Birce Akalay bir süredir özel hayatıyla gündemdeydi. Kendisi gibi oyuncu olan Hakan Kurtaş ile birlikte oldukları konuşulan Akalay'a katıldığı galada aşk sorusu yöneltilince, "Gülüyorum, yetmez mi" cevabı gelmişti.

Hakan Kurtaş ile Birce Akalay geçtiğimiz günlerde basın mensupları tarafından da birlikte görüntülenirken, çift sosyal medyada da ilişkilerini paylaşmaya başladı.

Yazı Erken Getirdiler

Birce Akalay ile Hakan Kurtaş'ın Bodrum tatilinden paylaştıkları kareler sevenlerinden tam not aldı. Akalay paylaşımına, "Bazı çocuklar yazı diğerlerinden daha erken getirir" notunu düştü.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin