Çiğdem Batur ve Gökhan Keser'den sürpriz aşk!

Ünlü oyuncu Çiğdem Batur ile şarkıcı Gökhan Keser, ilk kez birlikte el ele yakalandı. Çiğdem Batur kimdir, kaç yaşında? Gökhan Keser kimdir, hangi dizilerde oynadı?

Berfin Sengil
02 Nisan 2024 - 10:31
Magazin

Aşk yaşadıkları iddia edilen Gökhan Keser ile Çiğdem Batur çifti, bir mekan çıkışında el ele görüntülendi.

41 yaşındaki oyuncu Çiğdem Batur ile 36 yaşındaki şarkıcı Gökhan Keser'in aşkı ilk kez belgelenmiş oldu. Basın mensuplarıyla sohbet eden çiftten İstanbul ve Londra arasında gidip gelen Batur ile Keser el ele yakalandı.

Aşk Soruları Yanıtsız Kaldı

Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre; Gökhan Keser ile Çiğdem Batur, önceki gün Kuruçeşme'de bir mekandan el ele çıktı. Çift basınla sohbet ederken, aşk sorularına yanıt vermedi.

Londra'da bir oyunculuk akademisi ile PR şirketi bulunduğunu belirten Çiğdem Batur, "Londra'da olmak benim için biraz da huzur. Müzikallere gidiyorum, müzelere gidiyorum, şehri geziyorum ama ordayken Türkiye'yi çok özlüyorum. Sosyal çevre ve ailenin olduğu yer bence önemli. Ben sosyal çevrem ve aileme düşkün birisiyim. Buraya da gelip deşarj oluyorum. 1-2 ay daha buradayım" dedi.

Aile Yatırımlarına Devam

Emeklerinin karşılığını da Londra'da aldıklarını kaydeden Çiğdem Batur, doğum yeri olan Düzce'deki aile yatırımları hakkında da konuşarak, "Ben de Türkiye'de yatırım yapıyorum aslında. Düzceliyim, ailem orada. Bir sürü bağ bahçemiz var. Meyve ve sebze yetiştiriyoruz" diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin