ÖZEL HABER - Mehmed: Fetihler Sultanı dizisine Rüstem Paşa geliyor!

TRT1'in başrolde Serkan Çayoğlu'nun yer aldığı yeni dizisi Mehmed:Fetihler Sultanı dizisine bomba bir isim konuk oluyor! Yayınlandığı günden itibaren her bölümü ayrı bir heyecan yaratan diziye Rüstem Paşa giriyor ve dengeler değişiyor. Peki Rüstem Paşa'yı hangi oyuncu canlandıracak? Rüstem Paşa kimdir?

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı, Osmanlı'nın en önemli hükümdarlarından biri olan Fatih Sultan Mehmet'in hayatına odaklanıyor. Serkan Çayoğlu'nun başrolde olduğu dizi konusu ve oyuncu kadrosuyla da adından söz ettiriyor.

Her hafta salı akşamları ekranda farklı heyecanlara sahne olan dizide aksiyon hız kesmiyor.

TRT1'in başrolde Serkan Çayoğlu'nun yer aldığı yeni dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı dizisine bomba bir isim konuk oluyor.

Yayınlandığı günden itibaren her bölümü ayrı bir heyecan yaratan diziye Karamanoğullarının veziri Rüstem Paşa giriyor ve dengeler değişiyor.

Peki Rüstem Paşa'yı hangi oyuncu canlandıracak?

Diziye bu hafta girecek olan Rüstem Paşa karakterine başarılı oyuncu Kayıhan Kızılırmak hayat verecek. Rüstem Paşa'nın diziye girmesiyle ise Osmanlı ve Karamanoğulları arasında dengeler değişiyor!

Heyecan ve gerilim dolu bölümüyle Mehmed: Fetihler Sultanı, 2 Nisan Salı TRT 1’de.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin