Çılgın Sedat herkesi oğlu Siraç için desteğe davet ediyor!

Çılgın Sedat, oğlu için düzenleyeceği etkinliğe herkesi davet ediyor..

Merve Mutlu
24 Ocak 2019 - 09:51
Magazin

Ekranların sevilen ve eğlenceli yüzlerinden biri olan Çılgın Sedat'ın büyük oğlu Siraç, 14 günlükken geçirdiği beyin kanaması nedeniyle SP hastalığına yakalandı. Yüzde yüz engelli tanısı konulan oğulları için Çılgın Sedat ve eşi Özlem hanım, 'yaşamaz' denilen çocuklarını büyük bir özveri ve sevgiyle büyüttüler. 

Şimdilerde Çılgın Sedat, oğlu Siraç için bir etkinlik düzenliyor. 

19-01/24/lgin-sedat.png

"Biz senin gülmen için gücümüzün yettiği herşeyi yapmaya çalışıyoruz SİRAÇ paşam inşallah çıkacağımız bu tedavi sürecinin bitiminde RABBİM’de bizim yüzümüzü güldürür bizim için %1 ihtimal dünyalara bedel hepinizden dua bekliyoruz siraçımıza ve bütün duaya ihtiyacı olanlara olsun bu süreçte yanımızda olan herkese çok teşekkürediyoruz KÜN FE YE KÜN"  notuyla paylaşım yapan Çılgın Sedat, oğlu için %1 ihtimal olduğunu duyurdu. 

19-01/24/lgin-sedartt.png

"@sinemyildiz_official Ablası @senolipek Ağbeyi Siraçı ziyarete geldiler Allahrazıolsun hiçbir çıkar gözetmeksizin uğraşıyorlar emeği olan herkese sonsuz teşekkürler @bvs.group @bayramvahit bize hiçdüşünmeden mekanların hangisini isterseniz diye teslim ettiler nediyimki inşallah SİRAÇIMIZ için hayırlı güzel sonuçlanacak inanıyoruz @evlat@aile@huzur@mutluluk@sağlık@tv@ınstagram @insgoodd @singer@sanatcı " 

Sinem Yıldız ve Şenol İpek, Çılgın Sedat'ın evine giderek çektikleri video ile herkesi o akşama davet ettiler.

19-01/24/siraccc.png

Çılgın Sedat ve Şenol İpek'in "Bizim duamız küçük de olsa bir umut bulmak, onun yürüdüğünü konuştuğunu görebilmek.. Siz de Siraç için bizin duamıza ortak olur musunuz?" notuyla paylaştığı etkinlik, 19 Şubat 2019'da saat 20:00'da gerçekleşecek!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin