Diriliş Ertuğrul nerede çekiliyor? Sevilen dizinin yeni sezon çekim yeri...

TRT 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen dönem dizisi Diriliş Ertuğrul nerede çekiliyor? İşte detaylar...

Nurşah
24 Ocak 2019 - 11:00
Yeni Bölüm

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, İlker Aksum, Hande Soral gibi sevilen ve yetenekli oyuncuların yer aldığı sevilen tarihi dönem dizisi Diriliş Ertuğrul nerede çekiliyor? İlgi ve heyecanla takip edilen dizinin yeni sezon çekim yeri hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor!

19-01/24/dirlis-ertugrul-nerede-cekiliyor.jpg 

Diriliş Ertuğrul nerede çekiliyor?

Heyecan dolu bölümleri ile ekranda olan sevilen dizinin çekimleri için İstanbul Riva ve Beykoz Kundura Fabrikası mekan olarak kullanılıyor... Kundura Fabrikası pek çok diziye ev sahipliği yapan yerler arasında yer alıyor.

19-01/24/dirlis-ertugrul-cekim-yeri.jpg

Kurulan platoda yer alan Süleyman Şah Otağı aslına uygun şekilde 600 metrekarelik bir alanda inşa edilmiş. Onun yanı sıra 35 adet çadır da 40 bin metrekarelik bir alana kurulmuş... Halep Sarayı, arz odası, konuk salonları, zindan, ibadethane gibi pek çok mekan bu büyük platoda yer alıyor. Ayrıca set alanında oba dükkanları, kilimhane, talimhane ve oba meydanı gibi dış mekan setleri de yer alıyor. Sevilen dizinin set ekibinde ise 250'den fazla emekçinin çalıştığı söyleniyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin