Sihirli Annem oyuncuları yıllar sonra ekranlarda! Zeynep Özkaya, Gizem Güven ve Buğra Özmüldür...

Sihirli Annem dizisinin unutulmayan oyuncuları Zeynep Özkaya, Gizem Güven ve Buğra Özmüldür seneler sonra televizyon ekranlarında...

Nurşah
24 Ocak 2019 - 12:46
Magazin

Sihirli Annem dizisi Kanal D ekranlarında 2003 senesinde başlamış ve uzun bir süre boyunca yayında kalmıştı... Dizinin final yapmasının ardından çocuk oyuncular da yıllar içerisinde izleyicilerin en çok merak ettiği isimler arasında yer almıştı. Zeynep Özkaya, Gizem Güven ve Buğra Özmüldür bugün 2. Sayfa magazin programına konuk oldular ve yıllar sonra belki de ilk kez ekranlarda bir araya geldiler!

19-01/24/sihirli-annem-oyuncular.jpg

Sihirli Annem'in çocuk oyuncuları yıllar sonra ekranda!

Sevilen ve bir dönemin efsanesi haline gelen Sihirli Annem dizisinin sevilen oyuncuları 2. Sayfa programına konuk oldular. Vaktinde büyük bir ilgi ve heyecanla izlenen dizinin oyuncularının bir araya gelmesi sosyal medyada eski günlerin anıldığı bir dalgalanmaya sebep oldu!

Dizide çocukluk halleri ile karşımıza çıkan Gizem Güven, Buğra Özmüldür ve Zeynep Özkaya 2. Sayfa programında hoş bir sohbete imza attılar. Beraber rol aldıkları sevilen oyuncu Defne Joy Foster'ın ölümüne de değindikleri sırada Buğra Özmüldür şu açıklamaları yaptı:

Defne abla son gününde Zuhal Topal, İnci Türkay ve rejiden bir abiyle karşılaşıyor. Üçüyle vedalaşır gibi. Bir hafta öncesinde de sütten kesiliyor çok tuhaf şeyler. Anneannem 'Belki de Allah onun sütten kesilmesini bekledi' dedi. Çok özel bir insandı. Ölüm hiç yakışmadı...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin