Cinayet dedektifleri London Kills dizisi ile işbaşı yapıyor!

Acorn TV'nin suç-cinayet temalı yeni dizisi London Kills kış aylarında izleyicilerle buluşacak. London Kills dizisinin konusu ne?

Volkan Küçükel
25 Mart 2018 - 22:15
Gündem

Online yayın platformu Acorn TV, hikayesi Londra'da geçen "London Kills" isimli yeni bir suç dramasına onay verdi:

Suspects ortak yaratıcısı Paul Marquess'in senaryosunu kaleme aldığı dizinin 5 bölümden oluşacak ilk sezonunun çekimlerine Mayıs ayı içinde başlanıyor.

"LONDON KILLS" DİZİSİNİN HİKAYESİ

London Kills'in kısaca hikayesine bakacak olursak;

Marquess'in yapım şirketi PGMTV yapımcılığında hazırlanan dizinin hikayesi; en iyi cinayet dedektiflerinden oluşan bir ekibin yaşadıklarını anlatacak ve bölümler belgesel tarzında olacak.

Hikayenin baş kahramanı dedektifin kaybolan karısının hikayesi yanında her bir bölümde farklı bir cinayet ele elınacak.

18-03/25/suspects-dizisi-1522004811.jpg

Marquess yeni projesiyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Acorn için London Kills projesine başlamaktan dolayı çok mutluyum. Londra'nın çağdaş bir polisiye dizi için mükemmel bir arka plana sahip olduğunu düşünüyorum.

Acorn Media Enterprises Genel Müdürü Shane Murphy dizinin fikrini ilk adımdan itibaren sevdi, kendisi ve ekibi süreç boyunca olağanüstü destekleyici oldular. Güçlü bir şekilde çizilmiş ana karakterler ve çeşitli karmaşık cinayet soruşturmalarıyla keskin, zeki ve güncel bir dizi olan London Kills'in çekimlerine başlamak için sabırsızlanıyorum."

LONDON KILLS 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Marquess ile birlikte Sarah-Louise Hawkins, Jake Riddell, Sally Tatchell ve Claire Fryer'ın yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizinin önümüzdeki kış aylarında izleyiclerle buluşması planlanıyor.

London Kills'in uluslararası dağıtmını ZDF Enterprise üstleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin