Cinsel taciz suçlamaları ünlü dizi oyuncusunu işinden etti!

Cinsel tacizle suçlanan Bill Cosby kovuldu!

resim yok
20 Kasım 2014 - 10:52
Magazin

Cinsel tacizle suçlanan Bill Cosby kovuldu!

Amerikalı aktör Bill Cosby hakkındaki taciz iddiaları, oyuncuyu işinden etti...

Amerikan NBC televizyonu, Amerikalı aktör Bill Cosby hakkındaki kadınlara cinsel tacizde bulunduğu iddialarının yeniden ortaya çıkması üzerine ünlü komedyenin yapması planlanan programı iptal etti.

 

NBC KARARINI VERDİ

NBC'den yapılan açıklamada, programın hazırlıklarına artık devam edilmeyeceği duyuruldu.

Manken ve televizyon sunucusu Janice Dickinson, Bill Cosby'nin 1982'de, bir akşam yemeğinden sonra kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia etmişti.

Dickinson, 2002'de yazdığı otobiyografisinde de bu olaydan bahsetmişti ancak Cosby'nin avukatı ve yayıncısının baskısıyla cinsel saldırı iddialarını kitabından çıkartmıştı.

 

COSBY SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Bill Cosby, şu ana dek cinsel taciz iddialarıyla ilgili bir yorum yapmadı.

 

CİNSEL TACİZ VE TECAVÜZÜ ANLATMIŞTI

Eski aktris Barbara Bowman da Washington Post gazetesine 1985'te 17 yaşındayken Cosby'nin cinsel saldırılarına maruz kaldığını yazmıştı.

 

Daily Mail'a konuşan Bowman, ''Bana ilaç verdi ve tecavüz etti. O bir canavar, üzerime bir canavar gibi geldi. Umudum diğer insanların da ünlü, zengin ve güçlü kişiler tarafından tehdit edilip susmayı tercih etmemesi. Eğer bir kişiyi bile yardım edebilirsim, amacıma ulaşmışım demektir'' diye konuştu.

 



Bowman, Cosby'nin kendisine onu bir baba gibi görmesini ve ona yüzde yüz güvenmesini istediğini söyledi. Bowman 19 yaşındayken, bir akşam otel odasında uyandığından Cosby'yi fark ettiğini, panik olduğunu ve Cosby'nin ona saldırdığını anlattı.

Cosby'nin kemerinin çıkardığı sesi unutamadığını söyleyen Barbara, tecavüzün detaylarını aktardı.

Bu olaydan sonra kendisinin kovulduğunu ve hiçbir yerde iş bulamadığını anlatan Bowman, 25 yıl sonra gerçeklerin açığa çıkmasını istediğini belirtti.

 

 

'HOT IN CLEVELAND'IN FİNAL ZAMANI NETLEŞTİ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin