Kurtlar Vadisi Pusu'da Süha'nın büyük sırrı ne?

Polat Alemdar, Süha'yı buluyor...

resim yok
20 Kasım 2014 - 11:09
Yeni Bölüm

Polat Alemdar, Süha'yı buluyor...

Sakladığı büyük sır ne?

'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisi heyecan dolu yeni bölümüyle ekranda…


Kurtlar Vadisi'nde Polat sürprizi!

 

YİNE NEFES KESECEK

Kurtlar Vadisi Pusu bu akşam 237. bölümü ile yine nefes kesecek. Polat kendisine kurulan hain pusuyu farkediyor ve bozuyor. Bu uğurda tüm dostları ve kuşkusuz KGT ekibi yanındadır.

 

NELER YAŞANACAK?

Akif'e kurulan kumpas planı kusursuz bir biçimde işlemektedir. Brandon'ın istediği ortam oluşmuştur. O ve ekibi için her şey yolunda gitmektedir. Ancak tek plan yapanın kendisi olmadığından habersizdir.

Reşat, sert tavrının işlerini kolaylaştıracağını umarken, Fehmi'den gelen hamle bundan sonra atacağı adımları çok daha iyi düşünmesine neden olur.[reklam]

Polat Alemdar, büyük uğraşlar sonucunda da olsa nihayet Süha'yı bulur. Ne yazık ki sorularının cevabını bulmak yerine, daha zor sorularla karşı karşıya kalır.

 

BÜYÜK SIR!

Peki, Süha'nın herkesten sakladığı büyük sır nedir?

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüyle 20 Kasım Perşembe saat 20.00'de Kanal D ekranlarında.

 

 

'KURTLAR VADİSİ PUSU'DA NEFES KESEN KAÇIŞ SAHNESİ! TIKLA-İZLE!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin