resim yok
08 Mayıs 2011 - 00:00

 

64. Uluslararası Cannes Film Festivali’nde, Türk sinemasının ‘Çirkin Kral’ı Yılmaz Güney’in başrol oynadığı “Hudutların Kanunu” filmi de gösterilecek.
 
BU yıl 64’üncüsü düzenlenecek Uluslararası Cannes Film Festivali’nde geri sayım başladı. Fransa’nın sahil kenti Cannes’da 11-22 Mayıs günleri arasında yapılacak festivalde gösterilecek filmler arasına son anda Yeşilcam’ın usta yönetmenlerinden Lütfi Akad’ın 1966’da çektiği ve Cannes’ın ödüllü yönetmeni Yılmaz Güney’in başrolünü oynadığı “Hudutların Kanunu” filmi de katıldı. Ünlü yönetmen Fatih Akın tarafından yeniden düzenlenen “Hudutların Kanunu”, festivalde 2004 yılından bu yana düzenlenen “Cannes Klasik Filmler” bölümünde gösterilecek.
 
CEYLAN DA YARIŞACAK
 
Cannes Film Festivali’nde ayrıca büyük ödül Altın Palmiye için yarışacak 20 film arasına Nuri Bilge Ceylan’ın son filmi “Bir Zamanlar Anadolu” da seçildi. Filmin galası, 21 Mayıs’ta Cannes’da yapılacak. Pedro Almodovar, Lars Von Trier gibi iddialı yönetmenlerin de yarışacağı festivalin jüri başkanlığını dünyaca ünlü Oscar’lı aktör Robert De Niro üstlendi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin