resim yok
08 Mayıs 2011 - 00:00

Halit Ergenç kendisi gibi oyuncu eşi Bergüzar Korel ile tiyatrodan çıkarken Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi.

 

 

Show Tv ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Kanuni Sultan Süleyman rolüyle büyük beğeni toplayan başarılı oyuncu Halit Ergenç kendisi gibi oyuncu eşi Bergüzar Korel ile tiyatrodan çıkarken Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi. Setarkasi.com’un haberine göre, yakın bir arkadaşlarının ilk oyununu izlemeye giden ikilinin mutlu halleri gözlerden kaçmadı.
 
SULTAN SÜLEYMEN PAYLAŞILAMIYOR!
 
Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade’lerin bir anda büyümesiyle ilgili olarak, “Dizide seneler geçiyor ve çocukların büyümesi gerekiyordu, geçtiğimiz hafta çocuklar büyüdü.” diyerek yanıt veren Halit Ergenç dizide Sultan Süleyman’ın Mahidevran Sultan ve Hürrem Sultan arasında kalmadığını ancak kadınların Hünkar’ı paylaşamadıklarını belirtti.
 
“CEYDA’NIN ANNELİĞİNİ SORGULAMASINLAR”
 
Geçtiğimiz günlerde Ceyda Düvenci’nin bebeği Melisa’yı kıyafetine sarıp sarmalamasıyla ilgili olarak açıklama yapan Bergüzar Korel, “Ceyda ve kızı Melisa çok zor günler geçirdi. O, kızı için en doğrusunu yapar ve çok iyi bir anne. Kimse Ceyda’nın anneliğini sorgulamasın, bu konuda hassas ve kızına en iyi şekilde bakıyor.” diyerek Ceyda Düvenci’nin kızı Melisa’nın gelişimi için çok dikkatli davrandığını belirtti. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin