Claws 3. sezon 4. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

TNT'nin eğlenceli yaz dönemi dizisi Claws'ın yeni bölümünde neler olacak? Claws 3. sezon 4. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

TNT'nin yaz dönemi dizisi "Claws" geçtiğimiz hafta sonu "Welcome to the Pleasuredome" isimli sezonun üçüncü bölümüyle ekranlardaydı.

CLAWS 3. SEZON 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Güney Florida'daki bir manikür - pedikür salonunda çalışan ve hepsi birbirinden oldukça farklı karakterlere sahip, sırlarla dolu beş kadının başından geçen olaylara, iniş ve çıkışlarına odaklanan hikayeye sahip Claws'ın son bölümünde Desna ve ekibi, Mac ve Melba'nın salondaki sürpriz hediyesini keşfettikten sonra onlara karşı kullanılacak bigileri almak için düzenlenen bir partiye sızarlar. Burada Vali ve Mac ile Melba'nın ne yapmaya çalıştığını ve neden Desna'yı uzaklaştırmaya çalıştıklarını öğrenmeye çalışırlar.

19-06/29/claws-3x03-foto3.jpg

CLAWS 3. SEZON 3. BÖLÜM REYTİNGLERİ! DÜŞÜŞ SÜRÜYOR!

Dizi; Maisha Closson'un senaryosunu kalame alıp, Dale Stern'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun üçüncü bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.2 reyting oranı ve 0.62 milyon izleyici rakamlarını elde etti. Bu rakamlar dizinin şimdiye kadar elde ettiği en düşük izlenme oranlarını beraberinde getirdi.

Dizinin üçüncü sezonu 10 bölümden oluşuyor.

CLAWS 3. SEZON 4. BÖLÜM NE ZAMAN?

Claws; Sam Forman'ın senaryosunu kaleme alıp, Sheree Folkson'un yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dördüncü bölümü "Boy, Bye" ile 30 Haziran 2019 Pazar akşamı TNT ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-06/29/claws-3x04-foto.jpg

CLAWS 3. SEZON 4. BÖLÜM KONUSU

Desna (Niecy Nash), Mac (Michael Horse) ve Melba'nın (Rebecca Creskoff) sevdiği birine korkunç bir şey yaptığını öğrenir. Ve onu kurtarmak için ne kadar istekli olduğunun farkına varır.

"Claws" (HBO) 3. sezon 4. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin