Cloak & Dagger 2018'de ekranlara gelecek

Freeform'un yeni Marvel dizisi Cloak & Dagger'un 2018 kışında yayınlanması planlanıyor.

Berfu Özlen
06 Nisan 2017 - 17:40
Gündem

Freeform, Cloak & Dagger, New Warriors ve Squirrel Girl gibi yeni dizilerini 2018 kışında yayınlanmak üzere planladı. 

Marvel'in dizi ve film evreni son zamanlarda oldukça büyüdü. Marvel Studios'un şu ana dek yayınlanmış 14 filmi ve televizyon ekranlarında yer alan 4 yeni dizisi var. Ekranlara kısa süre içerisinde gelmesi beklenen Runaways ve New Warrior'dan sonra merakla beklenen bir diğer yeni dizi de Cloak & Dagger.

Proje zamanla netlik kazandı

Cloak & Dagger geçtiğimiz sene bahar aylarında sipariş edilmişti ancak Kasım ayına dek dizi ile ilgili pek bir bilgi sunulmamıştı. Joe Pokaski'nin yapımcı ve yazar olarak görevlendirilmesinin ardından, Gina Prince-Bythewood'un dizide yönetmen olarak yer alacağı açıklandı. Kısa süre önce dizinin oyuncularının da açıklanmasının ardından, prömiyer tarihi de netlik kazandı. 

Freeform'da Marvel rüzgarı

THR ile yaptığı ropörtajda Freeform'un program geliştirme sorumlusu Karey Burke, Cloak and Dagger ile ilgili, "Evet, Cloak and Dagger 2018 kışında ekranlara diğer dizilerle eş zamanlı gelecek. Aslında bu kötü bir fikir değil. Bir geceyi drama ve bir geceyi komedi gecesi yapmayı planlıyoruz" dedi.

Daha önce dizinin ilk sezonunun 10 bölümden oluşacağı duyurulmuştu. Burke'ün sözleri de göz önüne alındığında, ilk sezonun yaz tatiline dek tamamlanmış olacağını tahmin ediyoruz. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin