Çoban Yıldızı 1. bölümde çaresiz Zühre

Başrollerinde Şükrü Özyıldız, Selin Şekerci ve Selim Bayraktar’ın yer aldığı Çoban Yıldızı dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisiyle buluştu.

Sibel Karagöl
02 Mart 2017 - 23:05
Yeni Bölüm

Başrollerinde Şükrü Özyıldız, Selin Şekerci ve Selim Bayraktar’ın yer aldığı Çoban Yıldızı dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisiyle buluştu.

Babası tarafında Kapadokya'nın en zengin ağalarından biri olan Fikret'e satılan Zühre, dedesi yaşında herkesin korktuğu tanımadığı bir yabancıyla evlenmemek için elinden geleni yaptı. Zühre'nin her çırpınışı ise sadece kanadının kırılmasına sebep oldu. 

17-03/02/zuhre99.jpg

Evlenmemek için önce babasından sonra konaktan kaçarken Zühre ile Seyit'in yolları kesişti. Mert Seyit genç kıza yardım etmek için elinden geleni yapsa da başarılı olamadı.

Düğün gecesi, Fikret Bey'le birlikte olmaktansa kendine canına kıymaya çalışan Zühre yanlışlıkla Fikret'i bıçaklar ve konaktan kaçmaya çalışır. Evin gelini Sırma ise Zühre'ye yardım ederek gizli bir geçit gösterdi.

Annesi ve babasından yardım alamayacağını anlayan Zühre şehirde ona yardım eli uzatan tek kişi Seyit'e gider. Seyit, durumu anlatan Zühre'ye hüç düşünmeden yardım eder.

Kapadokya'nın büyüleyici atmosferini dış çekimlerle evlerimize taşıyan Çoban Yıldızı bu akşam yayınlanan 1. bölümdeki aşk, entrika ve dram dolu sahneleriyle izleyicilerden tam not aldı.

Kendisine çizilen kaderden kaçmak için her fırsatı değerlendiren Zühre'nin hayatını konu alan Çoban Yıldızı, 2. bölümüyle 9 Mart Perşembe akşamı Fox ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.




Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin