Çoban Yıldızı dizisine Özkan Uğur konuk olacak!

Çoban Yıldızı'nın yeni bölümünde usta oyuncu ve müzisyen Özkan Uğur konuk oyuncu olarak katılacak.

Sibel Karagöl
07 Nisan 2017 - 21:17
Gündem

Başrollerini Şükrü Özyıldız, Selin Şekerci, Selim Bayraktar ve Menderes Samancılar’ın paylaştığı, Çoban Yıldızı'nın yeni bölümünde usta oyuncu ve müzisyen Özkan Uğur konuk oyuncu olarak katılacak.

17-04/07/a2.Jpeg

Most Production tarafından hazırlanan, FOX ekranlarında ilgiyle takip edilen dizinin 13 Nisan Perşembe akşamı ekrana gelecek 7. bölümünde Özkan Uğur sürpriz bir rolle karşımıza çıkacak. Zekkar tarafından iyice köşeye sıkışan Seyit ve Zühre kaçmaya çalışırken en büyük yardım Özkan Uğur'dan gelecek.

17-04/07/a4.jpg

Çoban Yıldızın'da küçük bir balıkçı teknesinin kaptanı olarak karşımıza çıkan Özkan Uğur, rol teknenin dümenine çok yakışmış. Dizinin çekimleri sırasında neşeli ve enerjik karakteriyle tanıdığımız Özkan Uğur ekibe neşe ve eğlence katmış.

Her bölüm gerilim dozunun arttığı Çoban Yıldızı, sürpriz gelişimelere ev sahipliği yapacağı yeni bölümüyle Perşembe akşamı FOX ekranlarında yerini alacak.

Özkan Uğur 

İkinci Bahar, İstanbul Şahidimdir, ve en son olarak Cennet Mahallesi dizilerinde ekranlara gördüğümüz Uğur ayrıca Eşkıya, Komser Şekspir, G.O.R.A., Kısık Ateşte 15 Dakika, A.R.O.G, Yahşi Batı filmlerinde oynamış ve beyazperdede Cem Yılmaz'a defalarca eşlik eden oyuncu, Yılmaz'ın yeni filmi Arif V 216'nın oyuncu kadrosundadır.

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin