Çoban Yıldızı'na iki sürpriz isim dahil oldu!

Fox ekranlarında büyük beğeni toplayan Çoban Yıldızı dizisine iki usta ismin dahil olduğu duyuruldu. Şebnem Sönmez, Erdem Akakçe dizinin bu hafta yayınlanacak bölümüyle ekranlarda olacak.

Sibel Karagöl
29 Mart 2017 - 21:46
Gündem

Fox ekranlarında yayın hayatına başladığı günden beri büyük beğeni toplayan Çoban Yıldızı dizisine iki usta ismin dahil olduğu duyuruldu. Şebnem Sönmez ve Erdem Akakçe, Çoban Yıldızı kadrosuna dahil oldu!

17-03/29/oban-yildizi.jpg

Başrollerinde Şükrü Özyıldız, Selin Şekerci, Selim Bayraktar ve Menderes Samancılar’ın yer aldığı ve kaderine karşı çıkmaya çalışan Zühre'nin hikayesini konu alan Çoban Yıldızı dizisine usta Şebnem Sönmez ve Erdem Akakçe dahil oldu.

 

Şebnem Sönmez Kimdir?

Sayısız tiyatro ödülü olan Şebnem Sönmez, Bir Demet Tiyatro Mücver karakteri ve Çarli iş Başında dizisinin Nalan annesi olarak hafızalarımıza kazınmıştır. Elveda Rumeli dizisinde Fatma rolünden bu yana yaklaşık 8 yıldır ekranlardan uzak kalan oyuncu en son geçtiğimiz yıl "Bütün Kadınların Kafası Karışıktır" adlı tiyatrodaki başarılı performansıyla göz doldurmuştu. Çoban Yıldızı dizisinde eğlenceli bir karakterler karşımıza çıkacak Sömez, Zühre ve Seyit'in komşusu olacak. Sönmez'in canlandıracağı Meryem karakteri Zühre ve Seyit’in yeni taşınacağı mahallede hiçbir şeyi umursamayan iyi kalpli delisi olarak ekran başındakilerin yüzlerini güldürecek.

17-03/29/s2.jpg

Erdem Akakçe Kimdir?

Tiyatro tabanclı oyuncu daha önce Anlat İstanbul adlı sinema filminde, Biz Size Aşık Olduk, Bir İstanbul Masalı, Ya Nasip Ya Kısmet, Beni Böyle Sev gibi bir çok dizide rol almış en son ise  Babam ve Ailesi'nde Fadıl karakteriyle gönüllerde taht kurmuştur. Çoban Yıldızı'nda Erdem Akakçe, Seyit’in ve ailesinin memleketlileri Erdal karakteriyle karşımıza çıkacak. Seyit ve Zühre'nin yeni hayatlarını kurmasında, samimi ve iyi niyetli Erdal hemşerisi Seyit'e çok yardımcı olacak.

17-03/29/ea.jpg

Şebnem Sönmez, Erdem Akakçe dizinin bu hafta yayınlanacak bölümüyle ekranlarda olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin