Çocuk dizisi final fragmanı yayınlandı! 18. bölümde neler olacak?

Star TV'nin sevilen dizisi Çocuk final yapıyor.

Merve Mutlu
23 Ocak 2020 - 15:39
Gündem

Ekranların sevilen isimleri: Merve Çağıran, İsmail Hacıoğlu, Nazan Kesal, Serhat Teoman ve Ceyda Ateş'i bir araya getiren Çocuk dizisi final yaparak ekranlara veda ediyor. 

20-01/23/ocuk-final.png

Star TV dizisi Çocuk 28 Ocak Salı akşamında yayınlanacak olan 18. bölümü ile final yapmaya hazırlanırken, yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Serkan Birinci yönetmenliğinde 1441 Prodüksiyon tarafından hazırlanan ve sevilen dizi ekranlardan ayrılmak üzere geri sayıma başladı. 

Çocuk final bölümünde neler olacak?

Çocuk son bölümde: Efe bir marketin soğuk hava deposunda kalırken, çocuğun kaybolmasından herkes birbirini sorumlu tutmuştu. Sürpriz bir isim, Ali Kemal'i Efe'nin olduğu markete yönlendirerek çocuğu kurtarmasını sağlar. Ertesi günü gerçekleşecek olan velayet davası son derece önemlidir. Hasan bir yandan babasının yıllar önce şüpheli bir şekilde ortadan kaybolmasının peşine düşerken diğer yandan da Emine'nin para hırsıyla dönen gözü yüzünden uçurum kıyısına çekilen Akça'yı kurtarmaya çalıştı. 

20-01/23/ali-kemal-cocuk.png

Çocuk dizisinin final bölümünde de: Hasan ve Akça, Efe'nin velayetini alarak Ali Kemal'e büyük bir darbe vuracak. Diziye yeni katılan sürpriz kişi ise Hasan'ın ortadan kaybolan babasına açılan gizemli bir kapı olacak, herkesin de hayatını değiştirecektir. 

Çocuk 18. bölüm fragmanı yayınlandı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin