Çok Güzel Hareketler 2 ekibi Kısmetse Olur'un parodisi ile yine çok güldürdü!

Çok Güzel Hareketler 2 ekibi, 'Yalı Çapkını' uyarlaması 'Yalı Şaşkını' skecinden sonra şimdi de 'Kısmetse Olur' uyarlaması 'Kısmetse Kudur' skeciyle izleyenleri gülmekten geçirdi... Kısmetse Olur skecinde neler oldu? Hangi yarışmacıyı hangi karakter canlandırdı? Kısmetse Olur nerede yayınlanıyor? Kısmetse Olur yarışmacıları kimler? Kısmetse Kudur skeci izle! Kısmetse Kudur full izle!

Star TV'nin her bölümüyle izleyicisini gülme krizine sokan 'Çok Güzel Hareketler 2' programı, bu sefer de Kısmetse Olur: Aşkın Gücü uyarlamasıyla çok konuşuldu...

23-01/16/2023-01-16-55.png

Yaren Dağ, Zeyd Gümüştutan, Aybüke Çangal, Tolga Kandemir gibi sevilen yarışmacıları tiye alan 'Çok Güzel Hareketler 2' ekibi yine sosyal medyanın çok konuşulanlar listesine girmeyi başardı!

23-01/16/2023-01-16-51.png

Tolga Kandemir'i Atakan Çelik'in, Zeyd Gümüştutan'ı ise Emin Oğuz Çelebi'nin, Yaren DağYeşim Dursun'un canlandırdığı skeç, sosyal medya tarafından beğeniyle izlendi.

23-01/16/2023-01-16-58.png

İşte o sahneler:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin