Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Nasıl Reyting Aldı? Yeni Kanalda Durum ne?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 reyting listelerine nasıl bir giriş yaptı? Programın yeni kanalında aldığı sonuçlar belli oldu mu? İşte 20 Mart 2022 reyting sonuçları.

Kanal D’nin sevilen programlarından biriyken, bir anda Kanal D ekranlarında final yaptığı haberini gördüğümüz Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, geri döndü. Bu kez Star TV ekranlarında yayınlanmasını beklediğimiz proje eski oyuncuların da katkılarıyla beraber başladı. Peki Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 reyting listelerinde nasıl bir yer buldu?

Açıklanan reyting sonuçlarına göre bir değerlendirme yapacağız. Programın dönüşü ne kadar iyi oldu? İlk 10 içerisinde yer bulabildi mi bakalım.

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin Star TV’de Reytingleri Nasıl Başladı?

Programın reytinglerine 3 ayrı kategori olarak bakmaya devam etmek gerekiyor. Önce Total listesine bakmamız lazım. Total listesine baktığımız zaman ise ilk 10 içerisinde programı göremiyoruz.

Burada birinci olan yarışma Survivor All Star olmuş. İkinci sırada ise Teşkilat dizisi ve hemen sonrasında da Yargı dizisi yer alıyor.

Burada Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin ilk 10 içerisinde olmaması dikkat çekici oldu. İkinci liste ise AB listesi oldu.

AB listesine baktığımız zaman ise burada yapımı ilk 10 içerisinde görebiliyoruz. 8.sırada yer alan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, daha iyi sonuçlar almış gibi gözüküyor.

Birinci sırada yer alan dizi ise Yargı olmuş. İkinci olan proje ise Teşkilat dizisi olmuş. Burada 3.olan yapım ise Survivor All Star.

22-03/21/ok-guzel-hareketler-bunlar-2-reyting.jpg

Son listeye gelince son liste ABC1 listesi. Kontrol ettiğimiz zaman yine Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 yapımını liste içerisinde göremiyoruz. İlk 10 içerisinde yapım yok.

Burada da birinci sırada Yargı, ikinci sırada Survivor All Star yer alıyor. Teşkilat dizisi ise 3.sırada yer almış.

Reyting listeleri bu şekilde. Pazar günü reyting açısından da zor bir gün. Bakalım önümüzdeki haftalarda durum nasıl değişecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin