Çok Güzel Hareketler Bunlar yeni bölümde kadına yönelik şiddetle ilgili skeç var!

Kanal D'nin sevilen eğlence programı bu haftaki bölümünde farklı bir konu işleyecek.

Merve Mutlu
04 Ekim 2019 - 17:19
Magazin

Yılmaz Erdoğan yönetmenliğinde ve BKM Film yapımcılığında hazırlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programı, yayınlandığı her hafta hem güldürüyor hem de düşündürüyor. 

19-10/04/ismail.png

Birbirinden eğlenceli skeçleri izleyicilerle ve ekran başındakilerle buluşturan, eğlendirirken sosyal mesajlar da vermeyi ihmal etmeyen yapımdan çok güzel bir skeç geliyor. Yılmaz Erdoğan'ın, "Bu sahne inşa edildiğinden beri burada hiçbir şeyi sadece komik olsun diye yapmıyoruz. Bütün meseleleri, duygusal dönüşümleri ekrana getirmeye çalışıyoruz. Bu konunun muhatabı olanlar arasında insanlıktan, Türkçe’den, laftan anlayan var ise, belki bir şey anlaşılmıştır. Böyle şeyleri daha öfkeli söylemek de mümkündür ama bizim işimiz bunu dramatize etmektir. Bu skeçe sebep olanlar Allah’ından ve hukukundan bulsun" sözleri ile açıkladığı skeç olay yaratacak. 

19-10/04/ismaile-bir-sey-olmadi-muzeyyeneise.png

Programın bu haftaki bölümün fragmanında: Şiddete maruz kalan bir kadının, yüzündeki morlukları saklamaya çalışmasının ardından,

"Bu skeçte İsmail'e bir şey olmadı, Müzeyyen'e olanı da duymadınız bile. Ölmediği için duymadınız bile. Ölmediği için bilmiyoruz. Hiçbir hikaye böyle bitmesin, biz de böyle anlatmayalım. Bundan sonrası bizim hayalimiz, sizin de gerçeğiniz olsun."

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin