Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı! "Çukur evimiz Yamaç babamız.."

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur'un yeni bölümünden ilk fragman geldi.

Merve Mutlu
04 Ekim 2019 - 15:18
Yeni Bölüm

Başrolünde Yamaç Koçovalı karakteri ile Aras Bulut İynemli, Cumalı Koçovalı karakteri ile Necip Memili ve Vartolu Salih karakteri ile Erkan Kolçak Köstendil'in yer aldığı Show ekranlarının fenomen dizisi Çukur'un yeni sezonundan nefes kesen fragman yayınlandı. 

19-10/04/vartolu.jpg

Çocuk yaşta girdiği cezaevinden büyük bir hırsla çıkan ve Çukur'un başına geçmek için Timsah, Yücel, Azer ve Baykal'ın kızı ile de anlaşan Akın Koçovalı'nın, Koçovalı ailesini darmaduman etmesi ve yeni sezonda söz kadınların denilerek kadınların Çukur'u gizli planlarla korumaya başlaması heyecanın dozunu artırdı.

19-10/04/kadinlar.png

Yeni bölümden fragman yayınlandı!

19-10/04/ukur-evimiz.jpg

Nefes kesen bir bölümle başlayan 3. sezonun 4. bölümünden paylaşılan fragman ise gerilimi artırdı. Babasını öldürmek zorunda bırakanlardan tek tek hesap soran Yamaç, Çukur'a geldi. İnsanların arasına karışan Akın, büyük bir saygı görmek ister ve Azer'e her şeyi yapma izni verirken, halkın "Çukur evimiz, Yamaç babamız" sloganları Akın'ı dumura uğrattı.

Çukur 3. sezon 4. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin