Big Mouth 3. sezon Netflix'te başladı! Big Mouth 3. sezon detayları!

Netflix'in popüler yetişkin animasyonu Big Mouth'un üçüncü sezon bölümleri 04 Ekim 2019 Cuma günü itibarıyla platforma eklendi. Big Mouth 3. sezon konusu, fragmanı ve fotoğrafları...

Komedi, korku, macera, aksiyon, bilim-kurgu, dram gibi çeşitli türlerde dizileri bünyesinde barındıran dijital yayın platformu Netflix animasyon dizileriyle de oldukça revaçta. Platformun en popüler yetişkin animasyon dizilerinden biri olan "Big Mouth"un 3. sezon bölümleri ise 04 Ekim 2019 Cuma itibarıyla Netflix abonelerine sunuldu.

BIG MOUTH 3. SEZON BAŞLADI!

Hikayesi; ergenliğin mucizevi ve korkutucu yönlerinin yeni yetme arkadaşların hayatlarını altüst edişine odaklanan Big Mouth ikinci sezonunun bitiminin ardından son olarak 08 Şubat 2019'da "Benim Tüylü Aşkım" isimli Sevgililer Günü özel bölümüyle izleyiciyle buluşmuştu.

19-10/04/big-mouth-3-sezon-foto1.jpg

BIG MOUTH 3. SEZON DETAYLARI

Bugün başlayan 3. sezon bölümlerinin isimleri "Kızlar da Öfkelidir", "Cellsea", "Takıntı", "Florida", "Orgazma Nasıl Ulaşılır", "Duke", "Sıralama", "Test", "Taciz Filmi Müzikali" ve "Süper Kahramanlar" olarak sıralanıyor.

"Kızlar da Öfkelidir" isimli sezonun ilk bölümünde atölye dersindeki talihsizlik, cinsiyetçi bir kıyafet kuralına sebebiyet verince Jessi (Jessi Klein) isyan bayrağını çeker, Missy (Jenny Slate) diğer kişiliğini kontrol etmekte zorlanır ve Andrew (John Mulaney) ise bir uyanış yaşar.

19-10/04/big-mouth-3-sezon-foto.jpg

Yaratıcılığını ve yürütücü yapımcılığını Nick Kroll, Andrew Goldberg, Mark Levin ve Jennifer Flackett'ın üstlendiği Big Mouth'un seslendirme kadrosunda Kroll'un yanı sıra John Mulaney, Jessi Klein, Jason Mantzoukas, Jordan Peele, Andrew Rannells, Jenny Slate, Fred Armisen, Maya Rudolph, Paula Pell, June Diane Raphael ve Gina Rodriguez gibi isimler yer alıyor.

19-10/04/big-mouth-3-sezon-poster.jpg

BIG MOUTH UZUN SÜRE BİZLERLE OLACAK!

Big Mouth geçtiğimiz aylarda Netflix'ten üç sezonluk toplu onay almıştı. Buna göre dizi 4, 5 ve 6. sezonlarıyla daha uzun bir süre hayranlarıyla buluşmaya devam edecek.

"Big Mouth" (Netflix) 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin