Netflix animasyon dizisi Big Mouth için onay yağmuru!

Netflix'in yetişkin animasyon dizisi Big Mouth'a üç sezonluk onay birden geldi! Buna göre dizi 4., 5. ve 6. sezonunu garantilemiş oldu.

Dijital yayın platformu Netflix bugüne kadar bünyesindeki dizileri için vermiş olduğu en yüksek sezon sayısına sahip onaya imza atarak animasyon dizisi "Big Mouth"a tam üç sezonluk onayı birden verdi.

BIG MOUTH 4, 5 VE 6. SEZONU GARANTİLEDİ!

Onay gelişmesi; Nick Kroll, Andrew Goldberg, Mark Levin ve Jennifer Flackett'tan oluşan dizinin yaratıcı ekibinin yeni kurulan animasyon yapım şirketi Brutus Pink ile Netflix arasında imzalanan anlaşmanın bir parçası olarak yaşandı. Anlaşmaya göre ekip altı sezonun da ötesine geçme ihtimali olan Big Mouth üzerinde çalışmaya devam ederken bir yandan da Netflix için "yetişkin, eğlenceli ve dokunaklı" yeni animasyon film ve dizileri yaratacaklar.

19-07/29/big-mouth-onay.jpg

Buna göre yetişkin animasyon türündeki dizinin 4, 5 ve 6. sezonları şimdiden garantilenmiş oldu.

Netflix Yetişkin Animasyon İçeriklerden Sorumlu Başkanı Mike Moon yeni sezon onayı hakkında yaptığı değerlendirmede şu açıklamalarda bulundu: "Big Mouth, bir insanın yaşamındaki en garip evreyi, ergenlik çağını eğlenceli ama yüreklendirici bir şekilde, zekice ele alıp yansıtıyor. Brutus Pink ile olan ilişkimizi sürdürmek ve dünya çapındaki Netflix üyelerine daha fazla hikaye, daha mizah ve daha fazla hormon getirmek için bundan daha heyecanlı olamazdık."

Brutus Pink'ten Kroll, Goldberg, Levin ve Flackett'ın ortak açıklaması ise şöyle: "Netflix bize hayal edilebilecek en yaratıcı deneyimi verdi ve yetenekli yazarlar, aktörler, yapımcılar, oyunculardan oluşan inanılmaz bir topluluk oluşturabildik. Önümüzdeki uzun yıllar boyunca herkesle birlikte projeye devam edecek olmaktan heyecan duyuyoruz."

19-07/29/big-mouth.jpg

BIG MOUTH KONUSU VE KADROSU

Geçtiğimiz günlerde kategori ve adayları duyurulan 2019 Emmy Ödülleri'nde en iyi animasyon yapımı program türünde kazandığı adaylıkla dikkat çeken Big Mouth'un Kroll ve Goldberg'in çocukluk dönemi yaşantısından esinlenerek hazırlanan hikayesi; ergenliğin mucizevi ve korkutucu yönlerinin yeni yetme arkadaşların hayatlarını altüst edişine odaklanıyor.

Yaratıcılığını ve yürütücü yapımcılığını Kroll, Goldberg, Levin ve Flackett'ın üstlendiği Big Mouth'un seslendirme kadrosunda Kroll ile birlikte John Mulaney, Jessi Klein, Jason Mantzoukas, Jenny Slate, Fred Armisen, Maya Rudolph, Jordan Peele, Andrew Rannells, Paula Pell, June Diane Raphael ve Gina Rodriguez gibi isimler bulunuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin