The Romanoffs dizisinin 2. sezonu olacak mı? Dizinin geleceği belli oldu!

Amazon'un antoloji türündeki dizisi The Romanoffs'un geleceği belli oldu. Amazon Studios Başkanı'nın açıklamasına göre dizinin 2. sezonu olmayacak.

Emmy ödüllü Mad Men dizisinin yaratıcısı olarak tanınan Matthew Weiner'ın arkasında olduğu antoloji türündeki dizi "The Romanoffs" Amazon'dan yeni sezon onayını kapamadı!

THE ROMANOFFS'UN GELECEĞİ BELLİ OLDU!

TCA (Televizyon Eleştirmenleri Derneği) yaz basın turu etkinlikleri kapsamnında gerçekleştirilen panelde konuşan Amazon Studios Başkanı Jennifer Stalke, The Romanoffs'un yeni sezonu için bir düşüncelerinin olmadığını belirtti.

Buna göre The Romanoffs'un 2. sezonu olmayacak.

19-07/29/the-romanoffs-foto.jpeg

12 Ekim 2018'de çift bölümle ekran macerasına başlayan dizinin ilk sezonu 23 Kasım 2018'de tamamlanmıştı. Sekiz bölümlük sezonun tüm bölümlerinin süresi bir saati aşıyor.

19-07/29/the-romanofss-gorsel.jpg

THE ROMANOFFS KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Geçtiğimiz hafta adayları duyurulan Emmy 2019 Ödülleri için adaylık kazanamayan The Romanoffs'un hikayesi; 1613'ten 1917 Şubat Devrimi'ne kadarki süreçte Rusya'yı yöneten son hanedan olarak bilinen Rus kraliyet ailesinin torunları olduğuna inanan insanlara odaklanırken her bir bölümü farklı hikaye ve karakterler barındırıyor.

19-07/29/the-romanoffs-poster.jpg

Weiner'ın yazar, yönetmen ve yürütücü yapımcı olarak dümenin başında olduğu dizinin geniş oyuncu kadrosunda Isabelle Huppert, Marthe Keller, Aaron Eckhart, Diane Lane, Christina Hendricks, John Slattery, Amanda Peet, Jack Huston, Corey Stoll, Andrew Rannells, Mike Doyle, JJ Feild, Janet Montgomery, Paul Reiser, Noah Wyle, Kathryn Hahn, Kerry Bishé, Jay R. Ferguson, Ben Miles, Mary Kay Place, Griffin Dunne, Cara Buono, Ron Livingston, Jon Tenney, Clea DuVall, Radha Mitchell, Hugh Skinner, Juan Pablo Castañeda, Emily Rudd, Adèle Anderson, Annet Mahendru, Louise Bourgoin, Hera Hilmar, Inès Melab, Michael O'Neill ve David Sutcliffe gibi isimler yer alıyor.

"The Romanoffs" (Amazon) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin