Korku filmi I Know What You Did Last Summer'ın dizi versiyonu geliyor!

Slasher türünün başarılı örnekleri arasında gösterilen Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum (I Know What You Did Last Summer) filminin dizi versiyonu Amazon'da izleyiciyle buluşacak! I Know What You Did Last Summer dizisiyle ilgili ilk detaylar...

Korku filmlerinin bir alt kolu olarak bilinen slasher türünün eski örneklerinden "I Know What You Did Last Summer"ın (Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum) dizisi yolda!

"GEÇEN YAZ NE YAPTIĞINI BİLİYORUM"UN DİZİSİ GELİYOR!

Son dönemde ses getiren yeni dizi projelerine imza atmaya devam eden dijital yayın plaftormu Amazon'da yayınlanacak dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

19-07/29/gecen-yaz-ne-yaptigini-biliyorum.jpg

PROJEYLE İLGİLİ İLK DETAYLAR! JAMES WAN YAPIMCI KADROSUNDA!

Kevin Williamson'ın (Scream) senaryosunu kaleme alıp Jim Gillespie'nin yönettiği 1997 yapımı filmin dizi uyarlamasının yapımcı kadrosunda Saw, Insidious, The Conjuring, Aquaman gibi çok konuşulan yapımların künyesinde ismi bulunan James Wan, orijinal filmin yapımcılarından Neal H. Moritz ile birlikte yer alacak.

Birçok kaynakta belirtilenin aksine Wan'ın projede yönetmenlik yapmayacağı ve henüz yönetmen kadrosunun belli olmadığı belirtiliyor.

19-07/29/james-wan.jpg

Shay Hatten'ın (John Wick: Chapter 3 – Parabellum) pilot bölüm uyarlama senaryosunu kaleme aldığı ve "Moritz'in yapımcılığını üstlendiği hit film serisine dayanan genç yetişkin bir korku dizisi" olarak nitelendirilen projenin çekimlerine önümüzdeki sonbahar döneminde başlanması planlanıyor.

FİLM SERİSİNİN İLKİ BÜYÜK İLGİ GÖRMÜŞTÜ

Dahil oldukları bir trafik kazasını sır olarak saklayan dört gencin, olayın bir yıl sonrasında gizemli şekilde birer birer öldürülmesini konu edinen 1997 yapımı I Know What You Did Last Summer filminin oyuncu kadrosunda Jennifer Love Hewitt, Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe ve Freddie Prinze Jr. gibi isimler rol alıyor.

19-07/29/i-know-what-you-did-last-summer-poster.jpg

Elde ettiği gişe hasılatı ile haftalar boyunca bir numarada kalan filmin gördüğü ilgi sonrasında I Still Know What You Did Last Summer (1998) ve I'll Always Know What You Did Last Summer (2006) gibi devam filmleri çekilse de bu filmler serinin ilk filminin yakaladığı başarının yakınından geçememişlerdi.

"I Know What You Did Last Summer" (1997) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin