Lucifer'ın final sezonu bölüm sayısında sürpriz gelişme!

Fox'tan Netflix'e transfer olarak yeniden canlanan Lucifer'ın 5. sezonunun bölüm sayısı duyuruldu. 10 bölümlük dördüncü sezonun ardından izleyenleri daha doyurucu bir sezon bekliyor.

Üç sezonu tamamlamasının ardından yayıncı kanalı Fox'un iptal ettiği Lucifer'e dijital yayın devi Netflix sahip çıkmış; 10 bölümden oluşan dördüncü sezonunu geçtiğimiz aylarda izleyiciyle buluşturmasının ardından diziye 5. ve final sezonu onayı verdiğini de duyurmuştu.

LUCIFER FİNAL SEZONU BİR ÖNCEKİ SEZONDAN DAHA UZUN OLACAK!

Ve geçtiğimiz günlerde beşinci ve final sezonunun kaç bölümden oluşacağı da netlik kazandı.

NetflixUS resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre Lucifer'ın 2020'de izleyiciyle buluşacak final sezonu 16 bölümden oluşacak. Bu kararla birlikte Lucifer'ın iptalden geri dönmesinde büyük etkiye sahip olan dizi hayranlarının bir kez daha istediklerini aldıklarını söyleyebiliriz.

19-07/29/lucifer-twitter.jpg

Lucifer böylelikle beş sezon sonunda toplam 83 bölümle, Orange Is the New Black (91) ve House Of Cards (73) gibi Netflix'in en fazla bölüm sayısına sahip dizileri arasındaki yerini almış olacak.

Netflix'in ilk DC dizisi olma özelliğini taşıyan; hikayesi Cehennemin Efendisi olmaktan bıkan şeytanın Los Angeles'a yerleşip bir gece kulübü açması ve bir cinayet dedektifiyle ilişki kurması üzerine şekillenen Lucifer'ın oyuncu kadrosunda Tom Ellis, Lauren German, Rachael Harris, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Aimee Garcia, Tricia Helfer, Scarlett Estevez ve Kevin Alejandro yer alıyor.

19-07/29/lucifer.jpg

WBTV ve Jerry Bruckheimer Television ortak yapımcılığında hazırlanan yapımın yürütücü yapımcı kadrosu ise Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman, Joe Henderson, Ildy Modrovich, Sheri Elwood ve KristieAnne Reed'den oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin