Lucifer iptalden döndü! Lucifer 4. sezon Netflix'te!

Fox'un iptal ettiği Lucifer dizisine Netflix sahip çıktı ve diziye resmi 4. sezon onayını verdi? Lucifer 4. sezon detayları...

Volkan Küçükel
17 Haziran 2018 - 14:10
Gündem

Lucifer iptalden döndü! Fox kanalının iptal ettiği dizilerden Brooklyn Nine-Nine'ın kendine yeni bir yuva bulmasının ardından bu kez talih Lucifer'e güldü.

LUCIFER 10 BÖLÜMLÜK 4. SEZONUYLA NETFLİX'TE!

Tom Ellis'in başrolünde yer aldığı ve geçtiğimiz haftalarda üç sezon sonunda yayıncı kanal Fox tarafından iptal edildiği duyurulan diziye son dönemin popüler online yayın plaftormu Netflix sahip çıktı ve Lucifer için resmi 4. sezon onayını verdi.

18-06/17/lucifer-netflix.jpg

Sosyal medyada #SaveLucifer etiketiyle geri dönmesi için ciddi bir rüzgar yaratılan dizinin yapımcı firması Warner Bros. TV bu güçlü kampanya karşısında kayıtsız kalmamış ve Fox'un iptal kararının ardından vakit kaybetmeden diziyi geri döndürmenin yollarını aramaya başlamıştı.

Bu gelişmeyle birlikte hayranların çabası sonuç vermiş oldu.

18-06/17/lucifer-twitter.jpg

LUCIFER 4. SEZON DETAYLARI

Bünyesinde birçok Marvel dizisine yer veren Netflix'in ilk DC dizisi olma niteliğini de taşıyacak olan Lucifer'ın 4. sezonu 10 bölümden oluşacak.

Yeni sezon bölümlerinin 2019 senesi içinde Netflix platformundaki yerini alması bekleniyor.

Tom Ellis, Lauren German, Rachael Harris, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Aimee Garcia, Tricia Helfer, Scarlett Estevez ve Kevin Alejandro gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizi WBTV ve Jerry Bruckheimer Television ortak yapımcılığında hazırlanıyor.

18-06/17/lucifer.jpg

Lucifer'ın yürütücü yapımcı kadrosu ise Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman, Joe Henderson, Ildy Modrovich, Sheri Elwood ve KristieAnne Reed'den oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin