Arka Sokaklar sezon finali ne zaman? (2018)

Kanal D ekranlarının uzun soluklu sevilen dizisi Arka Sokaklar sezon finali ne zaman? (2018)

Nurşah
15 Haziran 2018 - 23:34
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının 2006 senesinden beri izleyici karşısına çıkan sevilen dizisi Arka Sokaklar sezon finali ne zaman olacak? Her sene olduğu gibi 2018 senesinde de sevilerek izlenen dizi gelecek sezon da ekranlarda olacak mı?

18-06/15/arka-sokaklar-2018-sezon-finali-ne-zaman.jpg

Arka Sokaklar sezon finali ne zaman? (2018)

İstanbul polisleri arasında güçlü bir ekibe sahip olan Rıza Baba ve arkadaşlarının anlatıldığı polisiye dizi yayınlandığı her sene giderek artan bir izleyici kitlesi ile cuma akşamlarını renklendirmeye devam ediyor. Bu senenin ilgiyle takip edilen dizileri birer birer yaz tatiline girerken Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar sezon finali tarihi de belli oldu!

 

Arka Sokaklar 22 Haziran 2018 Cuma akşamı yayınlanacak olan 485. bölümü ile sezon finali yaparak izleyicilerine yaz dönemi boyunca veda edecek! Arka Sokaklar hayranlarını mutlu edecek bir diğer haber de Kanal D'den geldi! Kanalın gelecek sezon onayı alan iki dizisinden birisi olan Arka Sokaklar, Eylül ayında yine heyecanlı bölümlerle ekranlara geri dönecek!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin