Darısı Başımıza Ozan kimdir? Ozan Dolunay biyografi ve rol aldığı diziler hakkında...

Show Tv ekranlarının ilerleyen günlerde yayın hayatına başlayacak olan dizisi Darısı Başımıza Ozan karakterini canlandıran Ozan Dolunay kimdir?

Nurşah
14 Haziran 2018 - 12:35
Kültür Sanat

Bu yaz sezonunda izleyicileri oldukça iddialı diziler bekliyor. Show Tv ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Darısı Başımıza da bu dizilerden bir tanesi. Darısı Başımıza Ozan kimdir? Karakteri canlandıran Ozan Dolunay hakkında!

18-06/14/darisi-basimiza-ozan-kimdir.png

Darısı Başımıza Ozan

Oldukça hırslı bir iş adamı olan Ozan, aynı zamanda duvarları olan bir kişiliğe sahiptir. Kendisini korumaya aldığı yüksek duvarları aşıp gerçek Ozan'a ulaşmak ise neredeyse imkansız gibi görünmektedir. Ta ki İzmir'de karşılaştığı gizemli bir kadın olan Öykü'ye kadar... Darısı Başımıza Ozan rolü kendisi ile aynı ismi taşıyan Ozan Dolunay tarafından canlandırılmaktadır.

18-06/14/ozan-dolunay-biyografi.jpg

Ozan Dolunay biyografi

1991 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Ozan Dolunay, Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunudur. Öğrencilik yıllarında bir taraftan da Craft Oyunculuk Atölyesi bünyesinde İpek Bilgin, Çağ Çalışkur ve Bahar Kerimoğlu gibi ünlü isimlerden dersler almıştır.

Hala aynı atölyenin çeşitli oyunlarında sahneye çıkmakta olan Ozan Dolunay; Üstün Akmen Ödülleri ve Afife Jale Ödülleri kapsamında "En iyi genç yetenek" dalında aday gösterilmiş ve Üstün Akmen Ödülleri'nin sahibi de olmuştur.

18-06/14/ozan-dolunay-kimdir.jpg

Ozan Dolunay dizileri

-2015 Tatlı Küçük Yalancılar (Barış)
-2016 Oyunbozan (Rüzgar)
-2016 Yüksek Sosyete (Mert)
-2017 Lise Devriyesi (Yiğit)
-2018 Darısı Başımıza (Ozan)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin