Fatma Girik'ten bir Talat Bulut açıklaması daha!

Yasak Elma setinde çıkan Talat Bulut'un kostüm asistanı genç kızı taciz ettiğine dair iddialar gün geçtikçe alevleniyor. Geçtiğimiz günlerde Talat Bulut hakkında açıklamalarda bulunan Fatma Girik'ten konu ile ilgili bir açıklama daha geldi!

Nurşah
14 Haziran 2018 - 11:39
Magazin

Türk magazin gündemi geçtiğimiz günlerde ortaya atılan Yasak Elma setindeki taciz iddiası ile çalkanmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu Talat Bulut'un iddiaların merkezinde olduğu bu olayda çeşitli sanatçılar da düşüncelerini birer birer ortaya koyuyor. Fatma Girik de bu konu ile ilgili fikir beyan ederek rol arkadaşı Talat Bulut'un yanında olduğunu öne süren isimlerden birisi idi...

 

18-06/14/fatma-girik-talat-bulut.jpg

Fatma Girik'ten Talat Bulut açıklaması!

75 yaşındaki oyuncu, Talat Bulut'un sette çalışan 19 yaşındaki Özge Ş. isimli kostüm asistanına yönelik tacizde bulunduğu iddialarına şu şekilde yanıt vermişti:

Çok severim. Doğru düzgün bir aile babasıdır. Kalıbımı basarım ki, böyle bir şey imkansız. Niye herkes çıkıp zamanında "taciz edildim" dememiş! Korkmuşlar mı Talat'tan? Çünkü yalan...

Yaptığı bu açıklamalar ile büyük bir tepki toplayan Fatma Girik, açıklamasını değiştirmek zorunda kaldı ve konu ile ilgili söylediklerine ek olarak şu sözleri dile getirdi:

Heyecanla meslektaşımı savundum. Çünkü kalbimden geçen buydu. Bir kez daha düşününce, o gencecik kızcağızın da hakkını yemek istemedim. İşin mahkemeye taşınması en doğrusu olmuş. Umarım adalet haklıdan yana olur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin