Get Shorty 3. sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezon konusu ve başlangıç tarihi!

Epix'in sevilen dizisi Get Shorty'nin 3. sezonuna doğru... Get Shorty 3. sezon detayları...

MGM Television yapımcılığında Epix kanalı için hazırlanan komedi-drama türündeki "Get Shorty" dizisinin 3. sezonunun başlangıç tarihi duyuruldu.

GET SHORTY 3. SEZON YAKLAŞIYOR!

İlk sezonu 13 Ağustos 2017, ikinci sezonu 12 Ağustos 2018'de başlayan dizinin yeni sezonu biraz ileri tarihe kayarak 06 Ekim 2019 Pazar akşamı prömiyerini gerçekleştirecek.

19-07/28/get-shorty-dizisi.jpg

İlk iki sezonu 10 bölümden oluşan Get Shorty'nin üçüncü sezonunun 7 bölümden oluşacağını da belirtelim.

GET SHORTY 3. SEZON KONUSU

Elmore Leonard'ın 1990'da yayımlanan aynı isimdeki romanının 1995'teki film uyarlamasının ardından ikinci uyarlaması özelliğini taşıyan dizinin yeni sezon hikayesinde Amara ve Rick, FBI'dan kaçmak için Guatemala ormanında gözden uzaklaşmaya çalışırken; cezaevinden yeni çıkan Miles Daly ve Holywood'un güçlü film yapımcısı Laurence Budd arasında bir kedi fare oyunu yaşanacak.

19-07/28/get-shorty-dizisi-izle.jpg

GET SHORTY KADRO BİLGİLERİ

Televizyon için uyarlama senaryosu Davey Holmes (Shameless) tarafından gerçekleştirilen yapımın oyuncu kadrosunda başrollerdeki Chris O'Dowd ve Ray Romano ikilisine Sean Bridgers, Carolyn Dodd, Megan Stevenson, Lidia Porto, Goya Robles, Lucy Walters ve Sarah Stiles gibi isimler eşlik ediyor.

Davey Holmes ile birlikte Adam Arkin ve Etan Frankel projenin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

"Get Shorty" (Epix) 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin