Kuzey Yıldızı dizisi sete çıktı! Konusu ve oyuncuları...

Yeni sezonun yeni dizilerinden olan Kuzey Yıldızı'nın ekibi sete çıktı.

Merve Mutlu
29 Temmuz 2019 - 08:42
Yeni Bölüm

Kadrosunda Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'yi başrolde buluşturan Süreç Film imzalı Kuzey Yıldızı dizisinin set ekibi nihayet çekimlere başladı.

19-07/29/kuzey-y.jpg

Kuzey Yıldızı dizisinin oyuncuları:

19-07/29/ku.png

İsmail Demirci (Kuzey), Aslıhan Güner (Yıldız), Toygan Avanoğlu, Zeynep Kankonde, Uğur Demirpehlivan, Hüseyin Soysalan, Aslıhan Kapanşahin ve Cezmi Baskın gibi isimleri kadrosunda buluşturan Kuzey Yıldızı dizisi, yeni sezonda Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. 

Kuzey Yıldızı'nın konusu ne?

19-07/29/showw.gif

Süreç Film imzalı dizi: Birbirini seven Kuzey ve Yıldız'ın hikayesini konu alır. Birbirlerine yoğun hisler bekleyen ikilinin aileleri bir söz yüzüğü takar. Ancak Kuzey üniversite okumak için İstanbul'a gitiğinde Yıldız'ı unutur ve yeni aşklara yelken açar. Ailesi başta olmak üzere herkesin sildiği Kuzey, sadece Yıldız'ın kalbindeki acıda var olmaktadır. 

19-07/29/dizi.jpg

Aradan uzun yıllar geçer. Kuzey evlenmiş ve 3 çocuk babası olmuştur. Ancak yaşattığını yaşar ve aşık olduğu kadın onu terk eder. Aynı zamanda dolandırılmış ve çaresiz kalmıştır. Kuzey büyük umutlarla geldiği İstanbul'u terk ederek çocuklarıyla beraber memlekete dönmeye karar verir. Ama Yıldız, onu geldiği yere göndermeye, onu döndüğüne pişman etmeye yeminlidir.

Bu inat hikayesinden en çok inat eden, pes etmeyen galip çıkacaktır. Şimdilik kimsenin pes etmeye niyeti yoktur...

Nerede çekiliyor?

Bir Karadeniz hikayesi olan Kuzey Yıldızı dizisinin çekimleri Ordu'da yapılıyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin