Enis Arıkan'ın sunduğu Benimle Söyle'nin birincisi kim oldu?

Kanal D ekranlarının sevilen müzik yarışması Benimle Söyle final yaptı.

Merve Mutlu
29 Temmuz 2019 - 11:20
Magazin

Kanal D ekranlarında bu sezon başlayan ve Enis Arıkan'ın renkli sunumu, Birce Akalay'ın jüri koçluğu ile izleyicilere eğlenceli anlar sunan Benimle Söyle adlı yarışma programı geçtiğimiz akşam final yaptı.

19-07/29/benimle-sotyleee.jpg

Oldukça güçlü seslerin yarıştığı müzik programında birbirinden değerli 100 sanatçıdan oluşan büyük bir jüriyi, sesleri ile ayağa kaldırmaya çalışan yarışmacılar büyük bir mücadele verdi. 

Büyük mücadele geçtiğimiz akşam sona erdi ve büyük ödül olan arabanın sahibi belli oldu. 

Benimle Söyle'nin birincisi Uğur Öz oldu!

19-07/29/ugur-oz.png

12 hafta boyunca 100 jüri üyesinin karşısında rekabete giren yarışmacılar arasından;Eftelya, Dila ve Uğur finale kaldı. Geçtiğimiz akşam yayınlanan final bölümünde Eftelya 66, Dila 54, Uğur ise 88 jüri üyesini ayağa kaldırmayı başardı ve yarışmanın kazananı Uğur Öz oldu. 

Final bölümünde "Ahirim Sensin" adlı parçayı seslendiren Uğur Öz, büyük ödül olan aracın sahibi olurken, ödülünün anahtarını alınca "Ehliyetim yok" sözleriyle herkesi güldürdü.

Benimle Söyle yarışmasının jüri üyeleri:

19-07/29/juri.jpg

Manga grubunun solisti Ferman Akgül, Kurtalan Ekspres’in kurucusu Ahmet Güvenç, Ayta Sözeri, Sattas grubunun solisti Orçun Sünear, duayen Türk müziği sanatçısı Melihat Gülses, gitarist Gür Akat, opera sanatçısı Cenk Bıyık, şarkıcı ve klip yönetmeni Metin Arolat, Dj Nikki Wild, operacı ikizler Sinem - Didem Balık, müzik prodüktörü Emrah Günkaya, stilist Çiğdem Doğu, trombon sanatçısı Su Doğan, sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, müzikal oyuncusu Nebi Birgi, türkücü Hüseyin Kağıt, müzik okulu yöneticisi ve TV programcısı Yelda Kırçuval ve her biri farklı yetenek ve performanslara sahip olan şarkıcılar; Nuri Harun Ateş, Gülçin Ergül, Çağatay Akman, Can Oflaz, Genco Ecer, Ödül Turan, Seçil Gür, Ekin Su, Eylül Çekirge.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin